Vil du have indflydelse på (økologisk) børnetøj i fremtiden?

Øko body

Jeg er blevet kontaktet af Louise, som lige nu arbejder en opgave, der skal belyse hvad vores krav er til fremtidens (økologiske) børnetøj. Den laver hun sammen med Bilka / FØTEX børnetøjsafdelinger, og derfor har Louise brug for vores hjælp. Hun har lavet et spørgeskema som tager siger 45 sekunder at svare på. (Jeg har gjort det).

Hvis du vil hjælpe Louise med at få flere besvarelser, så klik her.

Jeg har spurgt Louise, hvorfor emnet er spændende og hvad hun skal med vores svar – og her får du svarene på de spørgsmål:

Hvad handler din opgave om?

Min opgave handler om den økologiske bomuldsserie til børn som kører i Bilka og Føtex. (Jeg har KUN fokus på baby 56-92 cm) Vores kollektion skifter lige nu 4 gange om året og får dermed nyt design og har stor succes. Min opgave er at finde ud af om det vil gavne Dansk Supermarked at skifte kollektionen ud færre eller flere gange om året . Jeg er desuden meget interesseret i at finde ud af hvad vores kunder prioriterer højest når de køber vores børnetøj.

Hvorfor er det spændende?

Jeg synes det er et meget spændende emne da der er øget fokus økologi i tøjbranchen. Med den øgede interesse for økologiske produkter, kan vi hos Dansk Supermarked vurdere om der er noget vi skal gøre mere i på sigt. Jeg synes især også det er spændende at få lov til at spørge vores eventuelle kunderne om deres holdninger og meninger til noget vi i DS har kært og som vi derigennem har mulighed for at forbedre.

Og her er Louise, samt de produkter hun brænder for.

 

(Og inden du får kaffen galt i halsen – jeg kender faktisk endnu ikke Louise, men vi arbejder for BILKA hos Lahme. Indlægget er ikke på nogen måde sponseret, men ligger her, fordi jeg er vild med det faktum at man kan shoppe lækkert økotøj til ungerne for under 100 kroner.)

8 Comments
Previous Post
Next Post