En Milepæl

IMG_9120

I går skete der noget særligt. Eller der skete flere særlige ting. For det første var Johan på scenen ved det fineste arrangement, nemlig Gaffa Library Session, som er en kombination af interview og musik. Johan spillede med to guitarister, og det gjorde noget latterligt fedt for rappen, teksterne og melodierne.

Det andet fantastiske der skete i går, var at Elias var med. Han er pludselig blevet stor nok til at den slags kan lade sig gøre, og det at se ham opleve sin far være sig selv på scenen var virkeligt overvældende. Der er noget med at involvere hinanden i det, der betyder noget, som på alle måder bare er fint. Jeg blev så stolt i går – både af den ene og af den anden.

Og hvis du vil høre Johan live – så spiller han på fredag på Radar i Aarhus og på lørdag i Pumpehuset i København.

IMG_9128

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *