Den findes virkelig – have-appen, du ikke kan undvære (og den er gratis!)

IMG_6474

Sidste år lærte jeg noget af det mest epokegørende i mange år: Jeg er havetypen. Ikke bare sådan lidt, men jeg er fuldblown kolonihavetype. Jeg vil gerne rode i noget jord, og jeg vil gerne lege landsby med kaffe over hækken og kager til andre folks unger. Det kom bag på mig, og det kommer endnu mere bag på mig, hvor ufatteligt meget jeg savner det. Jeg kan ikke vente til det bliver første april, og vi kan være derude igen, og i det hele taget synes jeg godt nok denne vinter har været lang.

Men: Jeg ved INTET – som i INTET om haver. Jeg aner ikke hvad der er krudt eller ukrudt, eller hvad der rent faktisk er noget, der er med vilje, og hvad der er en dræbersnegl. Jeg kan dårligt se forskel på mælkebøtte og purløg. Men i år er hjælpen fundet. I går surfede jeg lidt hjælpeløst rundt og faldt over denne app:

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 22.10.10

Den kan simpelthen hjælpe dig med at se, hvilken plante du står med. Det er genialt. Jeg har afprøvet den på en buket tulipaner. Der virkede den, men jeg er forhåbningsfuld og regner med at den bliver min ven i sommer.

Du kan hente den her, og da jeg hentede den var den gratis. Jeg har googlet mig til at den lige nu kun findes til iphones, men også er på vej til androidtelefoner.

8 Comments
Previous Post
Next Post