Valentinesspasmer & Jojo Moyes: Hende Du Forlod

IMG_8879

I morgen er det valentinesdag – eller Valentines Day, som den vist retteligt hedder, og nu skal jeg jo ikke være sådan en der gør den lyserøde lilla med et stænk af det sorte, men hold nu op, med det der hjerteri. For i morgen er det også MGP, og den fest ER større i (vores) børnefamilie end den med hjerterne.

Men – for der er et men – uanset om du er gammel (som mig), og fra tiden før kærlighed involverede en tvungen dag med roser og rødt undertøj, så er der noget over en kærlighedsroman. Især de gode. Dem, der får dig til at smile gennem tårer, og ønske at du kunne smutte til Paris. En af de romaner, der får dig til at insistere på at du og din mand skal være sammen også efter døden. En af dem, der får dig til at TRO på evig kærlighed. Sådan en får du, hvis du læser Hende Du Forlod af vidunderlige Jojo Moyes. Jeg HAR læst den her, og den holder max. Og den er lyserød. Men aldrig kvalm.

Jeg interviewede Jojo Moyes da hun var i Danmark under Bogforum, og hun er fantastisk. Jeg lavede et længere interview med hede, som ligger herude i bloggens højre side, og derudover lavede jeg også et mindre ét, som handler om Hende Du Forlod:

7 kommentarer

 1. SÅ dejlige bøger!
  En lille litterær kærligheds oase, uden det bliver kvalmende.

  Go’ lørdag og MGP-fest, Julia 🙂

 2. Jeg har taget hendes One plus One med på ferie. Synes rigtig godt om hendes Sidste brev fra din elsker så har store forventninger 🙂
  God MGP dag. Kh B

 3. Her er det også MGP festen vi holder os til. Kærligheden skulle gerne være tilstede hele året og ikke kun d. 14/2.
  Har aldrig læst Jojo Moyes – kunne være jeg skulle give mig i kast med hendes forfatterskab….

 4. Kære Janne,
  Hun er virkelig vidunderlig.
  KH
  J

  Kære Birgitte!
  Tak! Og jeg er sikker på at du vil synes om den.
  KH
  J

  Hej Kristina – nemlig!
  Glad for at du kunne lide hende!
  KH J

  Hej Camilla,
  Den er jeg også skudt i.
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *