Valentinesspasmer & Jojo Moyes: Hende Du Forlod

IMG_8879

I morgen er det valentinesdag – eller Valentines Day, som den vist retteligt hedder, og nu skal jeg jo ikke være sådan en der gør den lyserøde lilla med et stænk af det sorte, men hold nu op, med det der hjerteri. For i morgen er det også MGP, og den fest ER større i (vores) børnefamilie end den med hjerterne.

Men – for der er et men – uanset om du er gammel (som mig), og fra tiden før kærlighed involverede en tvungen dag med roser og rødt undertøj, så er der noget over en kærlighedsroman. Især de gode. Dem, der får dig til at smile gennem tårer, og ønske at du kunne smutte til Paris. En af de romaner, der får dig til at insistere på at du og din mand skal være sammen også efter døden. En af dem, der får dig til at TRO på evig kærlighed. Sådan en får du, hvis du læser Hende Du Forlod af vidunderlige Jojo Moyes. Jeg HAR læst den her, og den holder max. Og den er lyserød. Men aldrig kvalm.

Jeg interviewede Jojo Moyes da hun var i Danmark under Bogforum, og hun er fantastisk. Jeg lavede et længere interview med hede, som ligger herude i bloggens højre side, og derudover lavede jeg også et mindre ét, som handler om Hende Du Forlod:

7 Comments
Previous Post
Next Post