Min Mand: Dyr

JOOKS_COVER1

Her er min mand. For: Endelig, endelig. Johans album “DYR” er ude nu. I dag! Han rapper om kærlighed, børn, sit liv, og om at det at have en flok, kan være en styrke. Det er ærligt så det river, og så jeg ind i mellem rødmer over alt det I skal have at vide derude, men det er SÅ fint. Albummet handler også om, hvordan man(d) skal huske at være mand og kvinde i (familie)livet, og hvordan man ikke taber noget ved at blive voksen. Det handler om det gode liv, glæden, opturen, og om ind i mellem i et lille øjeblik at vinde over mørket. Det er et fantastisk album, værd at lytte til, og en fest, der er værd at ofre nattesøvnen på. Hvis du vil, kan du tjekke det ud her. Jeg håber virkeligt at du kan lide det!

PS – Læs Ditte Gieses interview med Johan i Politiken her.

10 Comments
Previous Post
Next Post