Min Mand: Dyr

JOOKS_COVER1

Her er min mand. For: Endelig, endelig. Johans album “DYR” er ude nu. I dag! Han rapper om kærlighed, børn, sit liv, og om at det at have en flok, kan være en styrke. Det er ærligt så det river, og så jeg ind i mellem rødmer over alt det I skal have at vide derude, men det er SÅ fint. Albummet handler også om, hvordan man(d) skal huske at være mand og kvinde i (familie)livet, og hvordan man ikke taber noget ved at blive voksen. Det handler om det gode liv, glæden, opturen, og om ind i mellem i et lille øjeblik at vinde over mørket. Det er et fantastisk album, værd at lytte til, og en fest, der er værd at ofre nattesøvnen på. Hvis du vil, kan du tjekke det ud her. Jeg håber virkeligt at du kan lide det!

PS – Læs Ditte Gieses interview med Johan i Politiken her.

10 kommentarer

 1. Det er dæleme en sej mand, du har! Det slår sgu’ lidt at have en IT-konsulent-mand, som synes Excel-ark er det mest fantastiske 🙂 Men jeg synes selvfølgelig stadig, at han er dejlig.

 2. Man kan virkelig mærke resonansen imellem det Johan fortæller i Politiken og det du skriver er på bloggen helt generelt. At I er et hold og at I holder sammen. Og at i arbejder for at få hinanden op og gøre hverdagen til noget der har sin egen kvalitet i sig selv. Tak for inspirationen.

 3. Kære Julie – ja, han er! Ja, jeg synes virkeligt også han fik forklaret sig godt i interviewet, og så er Ditte Giese (satme) også dygtig.
  KH
  J

  Kære Line B – TAK!
  KH
  J

  Kære Trine – jeg er sikker på at det er lige præcis det man siger, og TAK!
  KH
  J

  Kære Beth.
  Tak, jeg bliver sgu helt rørt. Det har heller ikke været “gratis” noget af det, men vi gør os umage hver dag. Tak!
  KH
  J

  Kære Anne – JAAAAA! Han er sgu sej!
  KH
  J

  Kære Irene,
  Jeg tror det er lige meget, hvad man synes er fantastisk – bare der ER noget, der får ens puls til at ræse, og som man brænder for at forstå / lære / kunne / nyde.
  Kærligst
  J

 4. Tillykke med din seje mand og hans nye CD!
  Og virkelig god artikel i Politiken – og sikke en cadeau til dig, han giver, og jeres liv sammen. Skønt at læse 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *