Gaveregn & Sådan Farver Du Selv Dit Hår + Gratis – Smuk – Ebog

hjemmefarvning olia.jpg

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med vores kunde, L’Oréal (repræsenteret ved den dygtige og velskrivende Sine) – vi har nemlig været så heldige at få lov til at lave den smukkeste, klogeste, sjoveste og mest lærerige bog om hår og hårfarvning. Vidste du for eksempel at blondiner har flere hårstrå end brunetter? Jeg gjorde ikke. Jeg vidste heller ikke at de gamle grækere troede at vampyrer var det rødhårede kvinder blev efter døden. Det er ægte etnolog-fun, og derudover er der også fantastiske interviews med kloge kvinder, om deres smukke hår. Camille Jones, Anne Staunsager og Christina Wedel, for eksempel, samt en fantastisk spændende artikel om hvordan håret afspejler tidsånden. For der er noget med os kvinder og vores hår.

Skærmbillede 2015-01-12 kl. 21.32.36

De fleste af os farver også håret, vi giver det en tone op eller ned, eller helt ud til siden. Det er derfor vi har fået mulighed for at lave den smukke bog. Den er ikke blot et lækker magasinagtig haps om hår, mode, kloge kvinder og skønhed, men også en hands-on vejledning i at farve sit hår selv. L’Oréal er en af verdens førende eksperter inden for hårfarve, og med Olia har de udviklet en hårfarve, som rent faktisk plejer håret (!), og gør håret blødt og glansfuldt. Det giver ret fantastiske resultater og ligger milevidt fra hvad DIYhårfarve var da jeg var teenager. Ja, jeg har lært noget af at se resultaterne og af at læse ebogen. (Og så er jeg vild med at Olias hårfarvesystem tager udgangspunkt i hvilken farve du selv har fra naturen).

Du kan hente ebogen her, og du kan deltage her i lodtrækningen om at vinde denne lækre pakke:

IMG_7828_red

2 stk af den samme hårfarve fra Garnier Olia efter eget valg – du kan se alle farver lige her. Og så er det her, du kan lægge mærke til hvordan Olias hårfarver tager udgangspunkt i hvilken farve du har selv. Klik her.

Hele Garnier Response Marvellous Nectar-serien med shampoo, balsam, hårkur og hårolie.

Fructis stylingpakke med volume hairpray, Volume XXL Mousse, Fix & Freeze Spiking Gel og Shine Wax.

 

Du skal bare fortælle mig hvilken artikel du fik mest ud af, så trækker jeg lod på fredag midt i X Faktor.

Olia ebog forside

HENT EBOGEN HER.

 

55 kommentarer

 1. Jeg synes virkelig det er en smuk bog! Virkelig fint med vandfarverne.
  Min yndlingsartikel var Hot & Cold, den med Anne Staunsager. 🙂

 2. De syv facts! Men blev ked af at læse, at man ikke kan få hår til at vokse hurtigere. Over kraftigt at gå fra kort til langt hår – overgangen plejer at være ulidelig lang. Men lidt hårfarve undervejs ville være skønt!

 3. Den med 7 sjove facts var ret interessant, men ellers er jeg også glad for Hot & Cold – Jeg må i gang med at finde de farver, der passer helt perfekt til mig 🙂

 4. Farv håret med olie – synes den der olietrend er fantastisk!! Både indvortes og udvortes.

 5. Hot & cold gav nogle god tips og bekræftede også lidt det jeg gør nu. Men alt i alt fine artikler – god læsning :).

 6. FED konkurence!
  Jeg fik mest ud af artiklerne “Håret er tidens spejl” (elsker at se artikler/bøger som beskriver skiftende tendenser, og hvordan det afspejler samfundet) og “Din guide til succes med hjemmefarvning” (fedt med lidt prof. råd til en vellykket farve!)

 7. “Håret er tidens spejl” var en fin artikel, generelt en super flot og inspirerende E-bog!

 8. “Stylisten” var interessant. Har selv lyse lange fine krøller som jeg aldrig er blevet helt forenet med. Måske er det tid til at at jeg sætter fokus på mit hår og lære at fremelske mine krøller..

  Godt Nyt Hår 2015

 9. Finessen findes i farven på s. 10 – mest fordi jeg længe har overvejet om ikke det var nemmere at farve manken end at hive de grå hår ud

 10. Den artikel jeg fik mest ud af var 7 fun facts ,tænk at vi bruger så meget tid på håret,det tænker man ikke lige over.En rigtig inspirende e-bog,skal helt sikkert gemmes.

 11. Hvor er det en fremragende bog! Hvis jeg skal vælge een artikel ud som sagde mig lidt mere end de andre (synes som sagt at jeg blev inspireret af det hele), må det blive artiklen “Håret er tidens spejl”.

 12. Hot & cold. Er vild med Anne Staunsager. Både hendes styling i beauty og modesammenhænge, men også hendes enkle tips til hverdagen hvor man stadig vil se fin ud selvom man har baby, ammehjerne og gylp på tøjet:-)

 13. jeg synes bedst om stylisten og skuespilleren, og kunne genkende mig selv i deres hårvaner.

 14. Jeg synes, at artiklen “Hot & Cold” var virkelig interessant og brugbar. Og så er Anne Staunsager bare en fantastisk kvinde! 🙂

 15. Artiklen om de 7 facts … Den var lige i øjet og dejlig at læse på en mørk og stormfuld januar dag 😉

 16. Jeg er blevet inspireret af Stylisten Christina Vedels artikel. Som hun har jeg krøllet hår, og mit er stooort set altid en eller anden form for rød, så jeg vil vende tibage til nogen af hendes tip til, hvordan hun styler håret på dag 1, 2 og 3 efter en hårvask ;-).

  Og så vil jeg supergerne farve mit hår med olieprodukter – hårfarve med ammoniak udtørrer mit hår og får det til at kruse. I wish for 5.5 MAHOGNIBRUN :-D.

  Vh Åse

 17. Det var artiklen om Christina Wedel og hvordan hun holder sit smukke hår. Det hår er simpelthen bare så smukt.

  Bh Trine

 18. Jeg kunne bedst lide artiklen “Hot & Cold”.
  Krydser fingre for jeg er heldig.

 19. Den med 7 sjove facts var faktisk ret interessant, deltager rigtig gerne 🙂

 20. Hot & Cold på side 21. Nøj, hvor har jeg brændt mig på hjemmefarvning nogle gange!

 21. Helt klart de 7 sjove facts 😀
  Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🙂

 22. “Finessen findes i farven” fandt jeg super interessant, da det besvarede nogle spørgsmål jeg selv gik med 🙂
  Synes generelt bare at e-bogen var rigtig interessant og lærerig læsning 🙂 …Og så er jeg tosset med vandfarve designet.

  For resten fik jeg aldrig takket for dit indlæg om lavendel-te i December 🙂 Nøj, hvor er det lækkert og velduftende! Tak for tip! 🙂

  God onsdag.
  Lea.

 23. Super god e-bog 🙂
  Hot og cold er en super god artikel som jeg helt klart vil gøre brug af

 24. Finessen findes i farven! Jeg har fået fuldstændig mod på hjemmefarvning igen efter små 20 års pause, sidst var en intensiv periode i begyndelsen af teenageårene, hvor alle forsøg i mit blonde hår endte med en ikke så flot gulerodsfarve.

 25. Artiklen med Anne Staunsager. Sjov ide at pakke sit hår væk, og så se hvilke farver som klæder ansigtet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *