Gaveregn & Sådan Farver Du Selv Dit Hår + Gratis – Smuk – Ebog

hjemmefarvning olia.jpg

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med vores kunde, L’Oréal (repræsenteret ved den dygtige og velskrivende Sine) – vi har nemlig været så heldige at få lov til at lave den smukkeste, klogeste, sjoveste og mest lærerige bog om hår og hårfarvning. Vidste du for eksempel at blondiner har flere hårstrå end brunetter? Jeg gjorde ikke. Jeg vidste heller ikke at de gamle grækere troede at vampyrer var det rødhårede kvinder blev efter døden. Det er ægte etnolog-fun, og derudover er der også fantastiske interviews med kloge kvinder, om deres smukke hår. Camille Jones, Anne Staunsager og Christina Wedel, for eksempel, samt en fantastisk spændende artikel om hvordan håret afspejler tidsånden. For der er noget med os kvinder og vores hår.

Skærmbillede 2015-01-12 kl. 21.32.36

De fleste af os farver også håret, vi giver det en tone op eller ned, eller helt ud til siden. Det er derfor vi har fået mulighed for at lave den smukke bog. Den er ikke blot et lækker magasinagtig haps om hår, mode, kloge kvinder og skønhed, men også en hands-on vejledning i at farve sit hår selv. L’Oréal er en af verdens førende eksperter inden for hårfarve, og med Olia har de udviklet en hårfarve, som rent faktisk plejer håret (!), og gør håret blødt og glansfuldt. Det giver ret fantastiske resultater og ligger milevidt fra hvad DIYhårfarve var da jeg var teenager. Ja, jeg har lært noget af at se resultaterne og af at læse ebogen. (Og så er jeg vild med at Olias hårfarvesystem tager udgangspunkt i hvilken farve du selv har fra naturen).

Du kan hente ebogen her, og du kan deltage her i lodtrækningen om at vinde denne lækre pakke:

IMG_7828_red

2 stk af den samme hårfarve fra Garnier Olia efter eget valg – du kan se alle farver lige her. Og så er det her, du kan lægge mærke til hvordan Olias hårfarver tager udgangspunkt i hvilken farve du har selv. Klik her.

Hele Garnier Response Marvellous Nectar-serien med shampoo, balsam, hårkur og hårolie.

Fructis stylingpakke med volume hairpray, Volume XXL Mousse, Fix & Freeze Spiking Gel og Shine Wax.

 

Du skal bare fortælle mig hvilken artikel du fik mest ud af, så trækker jeg lod på fredag midt i X Faktor.

Olia ebog forside

HENT EBOGEN HER.

 

55 Comments
Previous Post
Next Post