Om At Dele Bag Gyngestativet

IMG_6154Da Elias var næsten fire år, og det var vinter og koldt og flyverdragten var det vigtigste eje, var Elias syg en gang om ugen. Sådan ca. Og hans hud var tør, og han var træt og vi havde lige fået Sofus ind i vores liv, og nogenlunde samtidig fik vi også Alfred. Alfred er nemlig Elias allerbedste ven i hele verden. Det er Alfred Elias deler alt med, både store og små nyheder, og Alfred, som Elias kan skændes med, så man bliver nervøs for om himlen når at falde ned inden de nogensinde igen bliver gode venner. Alfred og Elias. Elias og Alfred. I dén vinter havde Elias fået en rød mund; sådan én hvor huden rundt om læberne gør ondt og klør. I lommen på Elias flyverdragt havde jeg derfor lagt en gul Eos læbepomade. Den der hedder Lemon Drop og som simpelthen dufter SÅ godt. Så kunne Elias selv smøre den på, når læberne sved, og han følte sig som den store og selvstændige dreng han var og kunne selv administrere det. Da Elias kom hjem, tog jeg læbepomaden ud af lommen, og opdagede at selve pomaden var væk. Den var pist væk. Til gengæld var der tandmærker, der hvor pomaden burde have været. Jeg spurgte Elias, hvad der var sket, og svaret var at Alfred og Elias havde delt den. Lige dér, hvor barndommens største forbrydelser sker: Bag gyngestativet. Og rapporten var at den smagte vildt godt.Nu har EOS lavet en julekollektion af de mest velduftende læbepomader jeg nogensinde har haft. De dufter SÅ godt og SÅ julet, og jeg er helt vild med dem. Man kan købe alle tre i en fin æske, og så kan man jo enten beholde dem for sig selv, eller dele dem. Bag gyngestativet. Med sin bedste ven. Og måske – hvis man har en rygrad af stål – kan man lade være med at æde dem.

IMG_6157

IMG_6155

(rosa) St. Barths Sunrise, (pink) Aloha Hawaii, (orange) Indian Summer. Hele pakken fås eksempelvis her.

8 Comments
Previous Post
Next Post