Om At Dele Bag Gyngestativet

IMG_6154Da Elias var næsten fire år, og det var vinter og koldt og flyverdragten var det vigtigste eje, var Elias syg en gang om ugen. Sådan ca. Og hans hud var tør, og han var træt og vi havde lige fået Sofus ind i vores liv, og nogenlunde samtidig fik vi også Alfred. Alfred er nemlig Elias allerbedste ven i hele verden. Det er Alfred Elias deler alt med, både store og små nyheder, og Alfred, som Elias kan skændes med, så man bliver nervøs for om himlen når at falde ned inden de nogensinde igen bliver gode venner. Alfred og Elias. Elias og Alfred. I dén vinter havde Elias fået en rød mund; sådan én hvor huden rundt om læberne gør ondt og klør. I lommen på Elias flyverdragt havde jeg derfor lagt en gul Eos læbepomade. Den der hedder Lemon Drop og som simpelthen dufter SÅ godt. Så kunne Elias selv smøre den på, når læberne sved, og han følte sig som den store og selvstændige dreng han var og kunne selv administrere det. Da Elias kom hjem, tog jeg læbepomaden ud af lommen, og opdagede at selve pomaden var væk. Den var pist væk. Til gengæld var der tandmærker, der hvor pomaden burde have været. Jeg spurgte Elias, hvad der var sket, og svaret var at Alfred og Elias havde delt den. Lige dér, hvor barndommens største forbrydelser sker: Bag gyngestativet. Og rapporten var at den smagte vildt godt.Nu har EOS lavet en julekollektion af de mest velduftende læbepomader jeg nogensinde har haft. De dufter SÅ godt og SÅ julet, og jeg er helt vild med dem. Man kan købe alle tre i en fin æske, og så kan man jo enten beholde dem for sig selv, eller dele dem. Bag gyngestativet. Med sin bedste ven. Og måske – hvis man har en rygrad af stål – kan man lade være med at æde dem.

IMG_6157

IMG_6155

(rosa) St. Barths Sunrise, (pink) Aloha Hawaii, (orange) Indian Summer. Hele pakken fås eksempelvis her.

8 kommentarer

 1. Sød historie om Elias og Alfred 🙂 Herhjemme bruger vi 8 hour creme til de tørre drengelæber, men den smager vist ikke så godt at den bliver delt bag gyngestativet:-)

 2. Da jeg var barn smurte min mor levertranssalve på den røde mund. Det hjalp, men puha! Havde jeg fået den med i børnehave, havde jeg nok snarere gravet den ned bag gyngestativet …

 3. Hvor meget står denne fine pakke i sådan prismæssigt? 🙂 Og sikke en sød og dejlig historie. “Dengang Elias og Alfred delte en Eos-kugle bag gyngestativet..” Åha, den er sød.

 4. Kære Mille, Matas har pakken til 189 – du kan se på den på linket nederst i indlægget. Ja, der er ikke noget, man ikke deler med sin bedste ven…
  Kh
  J

  Kære Marie! LEVERTRAN? Det har jeg aldrig nogensinde hørt om. Lyder storslemt! KH J

  Kære Camilla K – nej, de syntes simpelthen at den smagte SÅ godt. KH J

  Kære Janne – ja, den er også så god! men indbyder ikke til at blive ædt – hvilket, nu jeg tænker over det – nok er virkeligt godt. Kh J

  Kære Susanne; nemlig, og sådan en partner er god at have,
  Kærligst
  J

 5. Jeg havde også en (turkis) eos med min dengang 3-årige datters tandmærker. Hun kunne bare ikke lade være 🙂

 6. Kan kun sige at min 11 årig pige gør næsten det samme. Hun bruger sine EOS læbepomader hurtigere end jeg kan blinke. Smører flere forskellige slags på på samme tid, fordi det åbenbart dufter og smager så godt 🙂
  Ok det kan godt være hun ikke lige frem spiser dem, men der har til gengæld været bide mærker på en læbepomade som min 5 årig søn havde haft fat i.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *