Ferie Med Elias

IMG_5582

Elias og jeg er taget på ferie. Vi er på Mallorca, ankom i går og rejser hjem lørdag. Vi er rejst afsted sammen med Elias bedste ven fra børnehavetiden, Alfred, og Alfreds mor. Vi rejste tidligt i går morges, og nåede en hel dag med café, hygge og masser af snorkling i poolen, inden ungerne klappede sammen om aftenen. Trætte, lykkelige og mætte af indtryk. Jeg har gjort det nogle gange efterhånden, det med at rejse mere eller mindre alene afsted med Elias, og det er simpelthen vidunderligt. Det bringer os tæt på hinanden, giver os tid til at tale sammen, til bare at være, og gør at jeg kan fokusere entydigt på en seksårigs ønsker (noget med dyr og noget med riddere) og give den fuld gas sammen med ham.

IMG_5576

IMG_5578

12 kommentarer

  1. Det lyder dejligt 🙂 Hvordan reagerer den lille? Nyder han bare far-tiden derhjemme eller kommer der en reaktion på, at nor er væk med storebror? – Du kan nok gætte, jeg lige blev temmelig fristet, til at kopiere dette, med min store datter 🙂

  2. Sikke en god tradition at rejse med et barn ad gangen:-)
    Mine døtre elsker også alenetid med mor, selvom de nu er voksne og selv har børn….

  3. Det vil jeg også!!! Det er da den bedste og fineste tradition. Jeg kan savne min store dreng (5år) selvom han sidder lige ved siden af mig på gulvet, når vi alle tre leger (lillesøster er 15 mrd). Så ja tak til blot at være og til entydigt fokus.

  4. God idé at rejse med det ene barn alene. Hvad siger den lille til at undvære dig?

    Jeg bortfører min datter (6 måneder til den tid) kortvarigt (5 dage) fra sin far til november. Jeg er meget spændt på at se, om hun vil savne ham. Når hun hører ham komme hjem fra arbejde om aftenen, vender hun sig mod døren og så smiler hun det største øre-til-øre-smil når hun ser ham.

  5. Det er da dejligt, jeg havde dig med til Santa Ponsa (Holder du lige øje med mit diadem) for ikke så længe siden. Ren hygge.

  6. Det lyder helt fantastisk at give sit barn en-til-en oplevelser med fuldt fokus – og en ven ved hånden til leg.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *