En Must Read (Om Makeup, Karrierekvinder, Familieliv & Ambitioner)

w506439

De sidste uger har jeg været begravet i en af de helt gode bøger. Den ligger lige mellem knaldroman og tankevækkende litteratur, på den der helt dragende og fængslende måde.

Det var hende her, der anbefalede mig den, og TAK! Det er en af de bedste og mest underholdende bøger, jeg har læst i meget lang tid. Den er skrevet af forfatterinden Penny Vincenzi, som jeg aldrig havde hørt om, før jeg kastede mig over A Perfect Heritage. Den handler om en kvinde, som har arbejdet sig op i Londons erhvervsliv. Hun har et imponerende CV, og har hjulpet virksomheder til at overleve, der ellers ville være ved at gå ned. Sammen med en investeringsfond overtager hun en hæderkronet kosmetikvirksomhed, House of Farrell, som er ved at klappe sammen af manglende innovation, omsætning og trendbevidsthed. Romanen følger hendes vej mod genoplivningen af huset, men også hvad det koster hende undervejs. Vi kommer omkring parforhold, børn, følelsen af svigt, og hvad der sker med det gamle familiedynasti, der før ejede virksomheden. Romanen giver også indsigt i, hvordan man arbejder på de bonede gulve i det store udland, men også i, hvordan vi kvinder kan vælge enten at bakke hinanden op eller pille hinanden ned. Det er kort sagt en meget fantastisk bog, som på en gang handler om dig og mig, og de valg vi træffer og som måske er det bedste bud længe på en voksen chicklitroman. Den er ikke udkommet på dansk, men du kan klikke den hjem her fra.

5 kommentarer

  1. Det lyder sgu spændende. Den snupper jeg! Kan se, at hun har skrevet en del andre bøger – og så er det man håber, at man ikke starter med hendes allerbedste og at de andre vil være en skuffelse herefter…

  2. Tak! Den er hermed klikket hjem til barselshulen.
    Og kom nu lige forbi inden bassen bliver så stor, at du ikke kan løfte ham – Du har jo lige set hans lår 😀
    Kh V

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *