Ugen Der Gik

IMG_5522

De går hurtige, de uger, og efter jeg er begyndt at lave disse opsamlende indlæg, går det i stigende grad op for mig, hvor hurtigt ugerne går. Det handler om at holde fast; at holde fast i de gyldne øjeblikke og at huske at tage de mindre fantastiske ind, så man kan følge med sig selv rundt i verden og i livet, tror jeg. Denne uge har været travl som altid, men alligevel med fokus på ro og eftertænksomhed. Blandt andet i forhold til Elias skolestart (og mere om det nederst).

IMG_5405

Dette var ugen, hvor Valentine Gauthier Pour VILA kollektionen endelig (!) kom ud i butikkerne. Som beskrevet en del gange her, har den fyldt meget i mit arbejdsliv, og jeg er simpelthen så forelsket i både projektet, stylesne og arbejdet med det.

foto-40

Dette blev ugen, hvor Johans video til hans seneste single kom ud (se den her), og dermed blev hele den lange process med at udgive hans første soloalbum i fem år også skudt i gang. Den plade betyder en hel del for os alle fire, og Johan og jeg fik tid til at skåle på den i mynte, gin og tonic.

foto-41

Sammen med min kollega var jeg på kundebesøg et sted i Jylland, hvor disse tog stadig kører. De hed cowboytog i min barndom, og jeg har helt svært ved at komme mig over at de stadig er på skinnerne (og det medførte en del fnis på instagram (@lahmekommunikation)).

foto-42

Dette blev også ugen, hvor Johan, Elias og jeg drak varm chokolade – ikke kakao – og spiste dinochokolade hos Peter Beier på Østerbro. Vi var lige nødt til at samle op: På skolestarten, på hvor svært matematik i virkeligheden IKKE er, og på, hvor meget (eller hvor lidt…) det er tilgiveligt at tirre og drille sin lillebror. Det ubetingede fokus på Elias i 45 minutter fra både Johan og jeg virkede. Vi fik talt og snakket, og lavet fis, men kom godt om det hele. At være mor (og far…) til en stor og bevidst skoledreng giver nogle helt andre udfordringer, muligheder, spørgsmål og glæder end jeg havde vidst jeg kunne glæde mig til.

IMG_5315

Så har jeg nok engang skiftet hårprodukter, nemlig til IDhairs nye serie for krøller. Jeg skriver om den i ugen, der kommer, men der tegner sig et lækkert og godt billede her…

3 kommentarer

  1. Tjoo, fredag eftermiddag kan man få lov til at sidde i 1t20min i et af dem fra Aalborg til Århus for små 200kr.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *