Sofus Nye Liv

IMG_5744

Her løber Sofus. I badebukser, som han mener er shorts, med en tom taske og en sut i munden. På vej ud i livet, og i dén grad glad for at være begyndt i børnehave. Han stoppede i den dejlige vuggestue han har gået i, i mandags og tirsdag morgen begyndte han i børnehave, hvor han er så heldig at have juli måned sammen med Elias, inden Elias skolestart står for døren.

Med Elias var overgangen vanskelig (for nu at lade være med at udpensle skrigescenerne). For Sofus har den været frydefuld. Det eneste tidspunkt han græd var første dag, da vi blev sendt hjem kl 1045. Han ville IKKE hjem. Så Sofus fik lov til at blive en time, mens jeg gik. Det var stort. Han trives, nyder det og er allerede helt tryg og hjemme i det hele.

Det må være den virkelige forskel på at være nummer 1 og nummer 2. Storebror har sikret alle hjørner af, testet det hele, prøvekørt det – og det vil der sikkert en gang være ulemper ved – men lige nu betyder det at verden er stor, tryg og indbydende.

9 Comments
Previous Post
Next Post