Den perfekte mand

Den perfekte mand er i min bog ikke blot en god mand for mig, men en fantastisk far for sine børn. Og mens vi i Danmark stadig diskuterer om barsel til mænd er en ret, en pligt eller en tvang, diskuterer man i andre lande ikke langt fra os, om det overhovedet kan lade sig gøre for en mand at passe sine børn uden at han nærmest bliver de-maskuliniseret. Nogle gange kan det hjælpe at læse, hvad andre oplever, og derfor synes jeg lige du skal læse dette fantastiske lille essay af en hjemmegående far (som passer sin tilsyneladende strålende akademiske karriere ved siden af) i USA. Jeg synes i den grad han har ret i at ikke kun familien er et fælles projekt, men at også vores respektive arbejdsliv er et fælles foretagende, så længe vi vælger at få børn sammen.

Vi skal give hinanden muligheder – ikke begrænse hinanden.

LÆS MED HER.

2 Comments
Previous Post
Next Post