Glimt fra Paris

Denne overskyede eftermiddag har jeg brugt i Paris. Her er vidunderligt. Og jeg mangler stadig både kager, vin, mad og sko-shopping (og nårh ja, arbejdet), men jeg har nået at få foreviget et par enkelte glimt. Mere følger i morgen, men jeg vil gerne råbe at næste gang jeg skal hertil skal jeg have mine unger med. Der er legepladser allevegne, og jeg er sikker på at metroer, karuseller og is ville gøre en fin storbyferie (for slet ikke at tale om alle seværdighederne).

foto-333

I en have skråt overfor Montmarte Metro station var denne fine væg med kærlighedserklæringer og store ord.

foto-334

Klassisk Parisergade.

foto-335

Endnu mere klassisk Paris.

foto-336

Flere steder i Paris har man stillet klaverer op, som folk så bare sætter sig ved og spiller på. Så fint og stemningsfuldt.

3 Comments
Previous Post
Next Post