Ingredien: Dullegrej: En anmeldelse

For nogle uger siden blev jeg spurgt om jeg havde lyst til at prøve nogle nye danske hårprodukter. Det ville jeg meget gerne – og eftersom jeg har totalt umuligt hår, er det normalt svært for mig at finde nogen der rent faktisk holder hvad de lover, og det gør Ingredien i min erfaring.

Du kender måske ikke dette brand – endnu – men ingredien er et nyt dansk brand, som er lykkeligt fri for parabener og alle mulige andre umuligheder. Det burde være grund nok til at elske det, men faktisk så virker det også.

Der er både pleje, shampoo og balsam i serien og nogle virkeligt gode produkter til krøller. Der er både en booster lotion og en spray, og begge dele er jeg meget vild med.

Hårkuren her, giver fugt uden at tynge håret – især fordi produktet er uden silicone.

Stylingprodukterne virker efter hensigten og det plejer at være et irritationsmoment for mig at stylingprodukterne tynger håret alt for meget, men det gør de her altså ikke. Tværtimod. Let hår – I like. Det samme gælder for deres produkter til glat hår. Og krøllerne ser sådan her ud, uden at skinne for meget eller være for olieagtige.

Du kan købe produkterne hos din frisør eller her på webshoppen.

 

 

6 kommentarer

 1. Det skal jeg huske. Har samme oplevelse som dig. Mine krøller er også ret umulige og bliver ofte tynget F produkterne…har dovres gode erfaringer med purely professional. De har en fantastisk treatment, som har redet mit hår. Jeg har ikke længere den der “glorie” af tørre krøller.
  Tak for tippet 😉

 2. Fantastisk med gode tip til hårprodukter! Har også store krøller, der lever sit eget liv og er derfor glad når nogen anbefaler noget godt og så endda uden parabener osv 🙂

  Julia, er det et bestemt af produkterne til krøller du anbefaler? Blev lidt overvældet af de forskellige produkter på hjemmesiden…..krøllecreme/krøllespray/curlcreme…..?

  Mange hilsner,
  Marie Louise

 3. Hej Julia
  Jeg savner en shampoo, som mit hår ville elske, men jeg har ikke rigtig fundet den endnu.
  Så så jeg dit indlæg, og ville gerne vide, om du stadig bruger ingredíen produkterne, og om du stadig er lige begejstret for dem?

  jeg har brugt shampoo 0 (rejse størrelse) fra Purely Prosessional det sidste stykke tid, men jeg synes ikke mit hår elsker dem, så jeg havde håbet.
  Jeg har også brugt deres treatment, men jeg synes stadig mine spidser er tørre.
  Hvor meget putter du i af gangen?
  Jeg flader og føntørrer ikke mit hår, meget sjældent flader jeg det, og jeg har ikke fået det farvet i snart 1 år, da jeg gerne vil beskytte det, og jeg vil gerne have min egen hårfarve tilbage igen.

  Glæder mig til at høre fra dig.

  Hilsner fra Rikke

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *