Ingredien: Dullegrej: En anmeldelse

For nogle uger siden blev jeg spurgt om jeg havde lyst til at prøve nogle nye danske hårprodukter. Det ville jeg meget gerne – og eftersom jeg har totalt umuligt hår, er det normalt svært for mig at finde nogen der rent faktisk holder hvad de lover, og det gør Ingredien i min erfaring.

Du kender måske ikke dette brand – endnu – men ingredien er et nyt dansk brand, som er lykkeligt fri for parabener og alle mulige andre umuligheder. Det burde være grund nok til at elske det, men faktisk så virker det også.

Der er både pleje, shampoo og balsam i serien og nogle virkeligt gode produkter til krøller. Der er både en booster lotion og en spray, og begge dele er jeg meget vild med.

Hårkuren her, giver fugt uden at tynge håret – især fordi produktet er uden silicone.

Stylingprodukterne virker efter hensigten og det plejer at være et irritationsmoment for mig at stylingprodukterne tynger håret alt for meget, men det gør de her altså ikke. Tværtimod. Let hår – I like. Det samme gælder for deres produkter til glat hår. Og krøllerne ser sådan her ud, uden at skinne for meget eller være for olieagtige.

Du kan købe produkterne hos din frisør eller her på webshoppen.

 

 

6 Comments
Previous Post
Next Post