Mothers Revenge (Eller: Derfor skal man ikke lære sine børn klokken)

Jeg har haft en time for mig selv. Og er gået i pallietterne (NB – jeg er bekendt med hvor MANGE måder disse glimtende sager kan staves på, men jeg holder fast i old-school..).

Det er faktisk bedre at gå i pallietterne end det er at gå i koma. Det er også bedre at dykke ned i glimmerdimsesagerne end at tvinge sine drenge til at lege meget stille lege, når man ikke lige orker mere af det der med sværd og ninjaer og flere sværd.

Jeg elsker at være mor til drenge – og jeg elsker at jeg er nødt til at lære hvad den slags holder af. Men jeg ÆLSKER også at jeg har overtalt Elias til at lege med glimmer i morgen tidlig. “Kun lidt, mor. Kun fem minutter”. “Ja, Elias” (men han kan ikke klokken… Han ved ikke at fem minutter svarer til 2-5 timer. Mothers revenge.)

3 Comments
Previous Post
Next Post