Fantastisk Blog Eller Den Virkelige Grund Til At Vi læser Dameblade…

For nogle år siden, var der en der fortalte mig at de mest læste sider i alverdens dameblade og modemagasiner er de sider, hvor vi ser ind i andres klædeskabe. Nu er jeg faldet over en blog, hvor en dygtig fotograf og kunstner (Jeana Sohn) besøger alverdens stilfulde kvinder og titter ind i deres klædeskabe. Vidunderligt er det, og der er timers garderobesnagen.

Jeg har lånt billeder af CLOSETVIST.com (KLIK HER)

Ud over at det er mundvandsdrivende stilede kvinder, fotografen besøger, så minder bloggens eventyrlige univers og lækre damer også om at mode er en kreativ disciplin. At det – også her – i virkeligheden kun handler om at finde modet til at være sig selv.

Besøg CLOSETVISIT.COM her.

2 Comments
Previous Post
Next Post