Super-Sofus og samvittigheden

Nå, men altså, jeg er langt væk hjemmefra på arbejde. Og Sofus er i behandling for lungebetændelse. Heldigvis har jeg valgt at få børn med en helt, og heldigvis er Sofus i bedring, men helt ærligt, det niver lidt at jeg ikke sidder med ham i mine arme. Elias ringede til mig i går aftes og sendte mig flyvekys, kram og kærlighed, og ja, selvom det betyder alverden at komme ud, så er hele verden lige præcis der, hvor man hører hjemme.

6 kommentarer

 1. Det er det værste at have syge børn.

  Har I fået undersøgt om Sofus har astmatisk bronkitis? Jeg synes det er lidt for tit at du skriver at han hoster (nu lungebetændelse) og har det skidt. Min den yngste (fra jun. 2011) fik det konstateret for knap 4 måneder siden og han har siden da fået medicin derfor, og det betød altså en verden til forskel. Han hoster fortsat, men i langt mindre omfang. Han sover om natten, så vi kan gøre det samme.

  Rigtig mange småbørn døjer helt eller delvist med astamtisk bronkitis, men langt de fleste vokser fra det i løbet af få år.

  http://www.apoteket.dk/Sygdomsleksikon/SygdommeEgenproduktion/Astma%20og%20astmatisk%20bronkitis%20hos%20boern.aspx

  Rigtig god bedring til Sofus. Forhåbentlig er han snart ovenpå igen

  /Jette

 2. Velskrevet og velformuleret. Hvor har du dog helt ret. Jeg tror dog generelt, at vi bekymrer os for meget, men jeg kender godt det med, at man er et sted, men ens hjerte i virkeligheden er et andet sted, hvor kroppen også har umådelig lyst til at være.

 3. Det ligger vist i moder/faderskabet – altså ønsket om at være der med den trygge favn, når de er syge. Jeg var af sted i sidste uge i 3 dage, hvor den store så fik falsk strubehoste – men hun var jo i gode hænder sammen med sin far. I denne uge er jeg så solo-mor (vi er IKKE skilt, men jeg havde kursus sidste uge, og manden er i Tyskland på kursus denne uge), og jeg prøver at gøre det så nogenlunde. Håber i hvert fald ikke, at Morten har dårlig samvittighed over at være væk. Jeg ved jo, at jeg får en gladere og mere overskudsagtig mand hjem igen.

  Kh
  ps. Derfor er det sindssygt hårdt at klare en 6 årig og en 2½ årig, samtidig med man skal håndtere et fuldtids ++ job og et hus, der ligner en ruin! Så jeg tager hatten af for de kvinder, som er single-mor full time. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *