Opfølgning på indlægget om fødsler

Nå, de damer, siden jeg skrev indlægget har jeg fået 11 henvendelser fra jordmødre.

De 9 af dem mente at det var et frygteligt indlæg, blandt andet fordi det ikke er godt at vise de negative sider af fødsler, da det kan gøre andre bange.

2 mente at indlægget var skidegodt og at der er store udfordringer internt i jordmoderfaget i forhold til at modtage kritik.

Alle har bedt om anonymitet.

Nu er det jo sådan set IKKE jordmødrene indlægget har handlet om, men de kvinder, der får fødselsskader, og den manglende behandling der er efterfølgende til kvinder der har været udsat for en grum fødsel.

Derfor har jeg skrevet til vores Sundhedsministers Pressemedarbejder i morges. Jeg har ikke fået svar, men det håber jeg jeg får. Jeg har bare bedt hende kommentere, og spurgt om der er udsigt til hjælp.

 

14 Comments
Previous Post
Next Post