Nye tider og disco!

For ikke så længe siden var vi inviteret til fest. Johan og jeg. Vi troede vi havde afsat begge børn, og at dette faktisk ville være en aften ude uden børn. Da den store aften nærmede sig fandt vi ud af at kun Sofus var anbragt, så vi var ved at indstille os på at vi måtte blive hjemme. Men så begyndte en idé at nærme sig: Vi kunne tage Elias med! Vi spurgte værterne, som var cool med arrangementet, og vi forberedte Elias på at vi skulle til voksenfest.

Han gik til projektet med store forberedelser. Blandt andet skulle vi øve os i at danse, så vi var nødt til at danse en hel onsdag aften væk som den fineste forberedelse. Så skulle udstyret på plads. En transportabel diskokuglelommelygte. Og så tøjet. Yndlingstrøjen fra Lego med Ninjagomotiver! Og så skulle vi lige øve os lidt mere i at danse.

Vi tog til fest med vores lille store dreng, åbnede dansegulvet klokken 20 og gik hjem klokken 2245. Og det var den fineste aften, og en lille påmindelse om at alt er en fase, og at nye tider nærmer sig.

4 Comments
Previous Post
Next Post