Brev fra de vilde piger

Ind i mellem er jeg så heldig at få mails ude fra verden, med kloge spørgsmål til mine bøger. Forleden fik jeg denne. Jeg viser jer blot et uddrag af mailen og af mine svar. Jeg kan ikke finde ud af om jeg bedst kan lide spørgsmål 4 eller 5. Men jeg er sikker på at pigerne nok skal klare sig.

 

hej Julie – vi er fire piger der går i 9. Vi har om dig i Projekt på den efterskole vi går på. Vi er nok sådan som voksne som dig ville kalde os vilde piger. Vore lærer har givet os noget du har skrevet som vi skal læse og skrive om. Derfor vil vi gerne spørge dig om nogle spørgsmål.

1. Hvorfor er du så gammeldags med feminisme?

Jeg tror bare ikke vi er helt færdige med den. Der er ikke ligeløn i Danmark endnu, for eksempel.

2. Tror du selv at det hjælper at skrive om ting?

Nej, det hjælper ikke verden, men det har altid hjulpet mig.

3. Hvornår besluttede du dig for at være sammen med en musiker?

Da jeg mødte ham.

4. Hvad tror du det her betyder? “Beskriv Julia Lahmes kvindesyn og hvad I kan lære af det.”

Jeg tror måske jeres lærer spørger jer om, om hvordan jeg ser på kvinder, og nok lidt om hvordan jeg mener vi skal passe på hinanden.

5. Du er ældre end XXXXs mor. Hvad er forskellen på at være gammel dame og ung som os?

Alt bliver lettere med årene. Det tror jeg måske er det vigtigste. Og I skal bare glæde jer!

13 Comments
Previous Post
Next Post