En servicemeddelelse: Ny Gratis App til efteråret…

Måske kender du historierne om Bærfolket som Lene Kaaberbøl udviklede til / i samarbejde med Den Gamle Fabrik. Der er kommet en fortsættelse til, som du kan hente GRATIS som App, og den er faktisk virkelig fin. Derfor får du her den pressemeddelelse jeg modtog i den anledning, og nederst i indlægget her, er der også et link til hvor du kan hente app-en.

Forfatter Lene Kaaberbøl har netop færdiggjort sin nyeste fortælling ”Snogemælk og skrigeballoner”, en fortsættelse af børnebogen Fortællinger om Bærfolket, som udkom i januar 2012.

’Fortællinger om Bærfolket’, er baseret på marmeladeproducenten Den Gamle Fabriks univers om Bærfolket, og ’Snogemælk og Skrigeballoner’ er den første af de fire nye historier i ’Flere Fortællinger om Bærfolket’ – Lene Kaaberbøls anden bog om jordbærpigen Dug, hendes lillebror Remus og deres eventyr i bærfolkets rige. De tre øvrige historier vil være tilgængelige i løbet af 2013, hvor ’Flere Fortællinger om Bærfolket’ også udkommer.

I ’Snogemælk og Skrigeballoner’ bliver Dug og Remus betroet opgaven at transportere jordbærhøsten til kildefloden for at bytte den til skolebøger, blyanter, og andre vigtige ting til landsbyen. Men hvad der skulle have været en hyggelig udflugt, viser sig at blive en farefuld færd for de to jordbærbørn, der både prøver kræfter med en gnaven snog og kildeflodens stærke strøm.

Bogen samt den nye fortælling er allerede tilgængelig som gratis applikation til iPhone og iPad, så du eller Sebastian Klein kan læse de gode historier op for dine børn. Du kan hente dem her.

2 Comments
Previous Post
Next Post