Om mødre og Vores Børn

Det nye nummer af Vores Børn er på gaden, og det ser nogenlunde sådan her ud (dårligt foto, I know).

Der er en meget fantastisk artikel i. Nemlig en, hvor den dygtige redaktion har talt med kvinder, der begyndte deres moderskab i fire forskellige årtier. Den er simpelthen så rørerende og lærerig. Blandt andet siger LoneDybkjær det her:

“Jeg gjorde det så godt som muligt i al min ufuldkommenhed. Men altid med kærlighed.”

Læs om hvordan arbejdsliv og børnefamilie sjældent har passet sammen, og om Dybkjær der ved skilsmissen fra børnenes fader måtte vælge mellem børnene. Om hvordan hun blev syg af savn, og om, hvordan en mor, også lige ammede et andet barn inden modermælkserstatningen blev opfundet. Der er gode mennesker derude, det er der altså. Og den her artikel er fantastisk.

 

2 Comments
Previous Post
Next Post