Update

Nå, men ungerne er stadig syge on off. Sofus er hårdest ramt, men det ser ud til det hele kan blive bedre. En sød læser her på bloggen har netop lagt en besked om at man kan blive vaccineret mod skoldkopper! JA TAK, siger jeg på drengenes vegne og forsøger nu at komme igennem til lægen.

2 kommentarer

 1. Kære Julia

  jeg ønsker dine børn god bedring …

  Sofie Hovdekorp postede denne på fb i går. Jeg kunne at Ranvita La Cour havde gode erfaringer. Nu ved jeg jo ikke hvad dine små pus fejler – men hvis du kan bruge det til noget, så værsgo …

  Kh
  M

  http://stopoerepinen.dk

 2. Kun en tåbe frygter ikke skoldkopper! Vi blev lagt ned at skoldkopper i foråret. De kom efter at begge unger havde været hjemme i to uger med en virus. Først det ene barn og så det andet. 5,5 uge alt i alt var der syge børn hjemme…. Havde også overvejet en vaccine inden ungerne blev smittet. Man kan dog hvis man er vaccineret mod skoldkopper risikere, at blive smittet alligevel. Risikoen stiger jo længere tid det er siden man blev vaccineret. Så det er noget man skal overveje 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *