I ultrafint selskab & Foredrag i Aarhus

Jeg elsker Kvindemuseet i Aarhus. Jeg har holdt flere foredrag der, drukket mange kopper kaffe der, og endda fået lov til at holde en bogreception der engang. Det er det fineste sted. Deroppe har de Ulla Diedrichsen & Merete ipsen, som i dén grad sætter gang i ting. De har blandt andet taget initiativet til udstillingen BeautiFULL, som handler om den skjulte tvang, kvinder, køn og udseende. I den anledning blev der samlet bidrag ind til en bog, og jeg var så heldig at blive inviteret med i dette umådeligt fine selskab.

Sammen med Lisette Arent Schausen er jeg blevet inviteret til at holde et oplæg i forbindelse med udstillingen. Det foregår sammen med folkeuniversitetet og det er den 4. oktober. Du kan læse mere om det her.

Udstillingen og bogen er fantastisk. Og se lige her. Jeg står på samme side som ikonerne.

Og her er forsiden,

0 Comments
Previous Post
Next Post