Det var Nadia, der sagde, jeg skulle

Jeg er midt i en større kostomlægning.

Ja, du læste rigtigt.

Det havde jeg aldrig troet, jeg skulle høre mig selv sige. Men fandme så. Det er jeg. Midt i den. Det er pissebesværligt, og madlavning tager om muligt endnu længere tid, og ungerne kan ikke lide noget af det, og jeg er kedelig. Men whatever. Skidtet virker. Jeg fortæller om det mere detaljeret en anden gang, men det er vist nok at sige at jeg lider det store afsavn at jeg nu i tre måneder ikke har spist kanelsnegle.

Men det kalder jo så på alternativer – og et af dem er ting og sager med vanilje. Jeg elsker Urtekrams Vaniljepulver (ikke sukker, pulver), som man kan putte i salater og alt muligt andet, men det er ikke nok!

Jeg har også udviklet et overforbrug af vaniljestænger. Og ja, vi taler decideret overforbrug.

Men nu går det bedre med det forbrug, for Nadia har nemlig anbefalet et engelsk site, hvor man faktisk kan købe stængerne i nogle ordentlige portioner. Fantastisk kvalitet, friske og fulde af duft og smag.Se hvor flotte!

KLIK HER hvis du også vil se nærmere på sagerne.

12 Comments
Previous Post
Next Post