Facebook og børn… Hvad mener du?

Der er sagt og skrevet meget om, hvordan vi fremstiller vores liv på facebook. Hvis du læser med her hos mig, ved du hvordan jeg tænker om det, der ind i mellem ligner en konkurrence i solsiderne af vores liv. Jeg synes det er dejligt at andre deler ud af stort og småt, og at man har lyst til at kommunikere, men jeg bruger selv Facebook en smule mere varsomt end mange andre. For eksempel lægger jeg ikke (mere) billeder ud af mine (ellers meget lækre…) unger. I virkeligheden har den beslutning gennem tiden haft mange forskellige årsager, men jeg tænker at internettet er kommet for at blive, og det jo ikke på den måde er sikkert at Elias vil synes det er topfedt at se sig selv nøgen og fuldfed i en spand vand som 1-årig (i øvrigt et fantastisk billede), når han bliver 16. I hvert fald går jeg og pusler med, om ikke han selv skal have lov til at vælge hvilke sider af ham han vil vise, når han bliver stor? Jeg er ikke helt færdig og firkantet i mine holdninger omkring dette, men… hvad synes du? Hvilke sider af sine unger har man lov til at vise?

11 Comments
Previous Post
Next Post