Onsdagsstemme #11: Trine Kok

Nybagt mor til lækkerhaps nummer fire, Trine Kok, er dagens onsdagsstemme. Trine er efter eget udsagn Kreamanisk, hun har skabt en mindre strikkerevolution og driver ud over unger, hæklenåle og strikkepinde også Meraki. Trine er en hvirvelvind og du kan besøge hende lige her.

1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?

Det vigtigste for mig i mit liv – hvis man ser bort fra dét, som indiskutabelt altid står i allerforreste række – er evnen til at kunne skabe noget.

Jeg tror, vi helt grundlæggende er nød til at få hoved og hænder til at hænge sammen – at vi er skabt til at skabe!

For mit eget vedkommende er det blevet så stor en del af hele min måde at være tilstede i mit liv på, at jeg ikke kan forestille mig, hvordan verden ville se ud, hvis skaberglæden, kreativiteten forsvandt?!

2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?

Jeg har oplevet både store kriser og meget sorgfyldte perioder i mit liv. Jeg tror dog, det er vigtigt ikke at bære sorgen med sig, men give den plads og tid, mens den er der – og derefter give plads til at genfinde glæden og modet til at se fremad igen.

3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

Lykke er noget man vælger. Jeg af den helt fundamentale opfattelse, at man selv kan vælge, om man fokuserer på dét, som gør en trist, træt, stresset og frustreret – eller om man vælger at fokusere på hvert enkelt lille glimt af glæde, overskud og kærlighed. Det lyder skide nemt, og det er det ikke. Men det ER muligt!  Jeg øver mig, dagligt!

4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?

Jeg forsøger at leve mit liv i hverdagen, i de små glæder og fantastiske momenter, der opstår, når man giver sig selv lov til ikke altid at spunse af sted, men tværtimod være lige hér.

Det er ikke altid foreneligt med den traditionelle måde at tænke fx job på, især ikke når man som jeg er selvstændig – men jeg forsøger at undgå at låse mig selv fast i for mange ‘store planer’ og i stedet gøre dét, som føles rigtigt i hjertet og maven.

Det er min ambition at få lov til dét – også de kommende 10 år!

5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?

Jeg bliver inspireret af utrolig mange mennesker – men især af kvinder som tør! Jeg har fire ‘mødre’, der alle har lært mig på hver sin måde, at det er, når vi tør være ærlige, være os selv og begå fejl, at vi vokser som mennesker. De inspirerer mig til at turde være både modig og sårbar.

 Besøg Trine & Bebsen BoB her.

0 Comments
Previous Post
Next Post