Onsdagsstemme # 10

Cristine er en af mine yndlingsbloggere. Hun er nærværende, rapkæftet og ikke bange for at sige sin mening meget højt. Og at stå ved den ikke mindst. Cristine holdt på et tidspunkt en pause fra bloggeriet – men er heldigvis tilbage nu, og hold da op hvor har hun været savnet. Snyd ikke dig selv for at klikke forbi her.

Cristine har indvilget i at svare på de fem store spørgsmål:

Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?

At jeg tror på mig selv. Det er ikke altid nemt, men jeg gør hvad jeg kan. Også i stormvejr.

Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?

Jeg er taknemmlig over, at have dem, jeg elsker højest, tæt på mig, hver dag. Men selvfølgelig har jeg oplevet sorg. Den største jeg vil fortælle om her var at opleve min søn i hans kolikperiode. Ikke mindst, at jeg som mor ikke kunne trøste ham. Alle, der har oplevet ikke at kunne trøste et hjælpeløst lille spædbarn, ved, hvor ødelæggende det er for sjælen.

Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

At du skal kæmpe for at opleve den.

Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?

At blive endnu bedre til at tro på mig selv. Fordi jeg ved, at jeg er værd at satse på! Det muligvis enormt ukonkret for dig, der læser det, men det er enormt konkret for mig. Og så er der lige den der uddannelse til 97.000, som jeg også gerne vil have…

Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?

Min mand. Hans ukuelige tro på sig selv, uden at være hovmodig, uden at tryne andre og uden at have behov for rampelys er til evig inspiration. Jeg kender ingen som ham, som i den grad er groundet i, hvem han er som menneske. Og det er sgu da kun til at blive helt glad i låget af (og nævenyttigt irriteret over engang i mellem).

BESØG CRISTINE HER

1 Comment
Previous Post
Next Post