Hilsen fra vores venner – og regnvejr

Det regner.

Og regner.

Og regner.

Min ældste påstår hårdnakket at man ikke får fregner, når det regner, men min børnelærdom siger mig noget andet. I hvert fald får man kuller, når det i princippet burde være solskin men i stedet trækker op til endnu en omgang styrtregn. Nå, men hvorfor fabler jeg løs om vejret. Det gør jeg fordi vores venner hos Kähler har bedt om hjælp. Og man kan sagtens hjælpe dem her i regnvejret over morgenkaffe.

Kähler er nemlig vores venner, og vi får ikke penge for at være venner med dem, bare inden du får kaffen galt i halsen. De vil nemlig gerne vide hvordan vi vil have det – keramikken altså, og hvis du lige vil være så sød at bruge fem regnvejrsminutter på at udfylde et lynhurtigt skema, ja, så bliver de altså mægtigt glade.

KLIK HER.

6 Comments
Previous Post
Next Post