Onsdagsstemme # 9: Mette König / Farmorfabrikken

Denne uges onsdagsstemme er Mette König fra Farmorfabrikken. Jeg har kendt Mette i nogle år efterhånden, og har ovenikøbet været så heldig at arbejde sammen med hende. Pludselig en dag blev Mette angrebet af en gal hæklenål og siden den dag har hun spyttet kreativiteter ud til gavn og glæde for alle os, der klikker forbi hendes blog farmorfabrikken. Nyd den, og nyd Mette – hun er fuld af ballade og det er så sjovt at være i hendes gode selskab. Mette er desuden ikke alene om fabrikken, men har allieret sig med den lige så sprudlende Isabella. I dag er det Mette der svarer på de fem store spørgsmål:

 Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?
Mig. Mig som i hende, der får trænet, spist sundt og er i balance. Zen-følelsen giver mig store Tarzan-hår på brystet til at turde mere.

Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?
Mig. Mig som i hende, der ikke passer på sig selv, stresser derudaf og glemmer at nyde livet lige nu og her.

Hvad er det vigtigste at vide om lykken?
At du er selv med til at opdage den og invitere den indenfor.

Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?
Mine ambitioner og drømme går hånd i hånd. Jeg vil enormt gerne udvikle videre på Farmorfabrikken.

Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?
Handlekraftige personer. Det husker mig på, at livet ikke er et samlebåndsarbejde, men en legeplads.

 BESØG METTE HER.

 

 

1 Comment
Previous Post
Next Post