Onsdagsstemmer #4: Fie fra Flo´s Diner

I dagens udgave af Onsdagsstemmer kan du møde Fie. Fie blogger her på Flos Diner, om fedtfattig mad, børnefamilielivet og om alle de tanker, der lander på hendes tallerken. Fie svarer på de 5 store spørgsmål nedenfor, og husk at besøge hende her, ved hendes eget køkkenbord.

1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?

Lige nu synes jeg, det vigtigste for mig er at være bevidst. Om hvad jeg siger, handler, ønsker mig. Jeg prøver ofte at se mig selv som gammel, med blå koldpermanent og det hele, og overveje, hvad jeg mon vil tænke om livet til den tid. Der er så mange ligegyldige detaljer, som folk hænger sig i, så mange ting, vi gør af vanens eller frygtens magt. Jeg gør mig virkelig umage for at være mig.
2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?

Klart jeg har nogle hang-ups og noget gammel nag liggende som alle andre, men jeg ser ikke mig selv som en, der har en stor, sort, hemmelig sorg eller fortrydelse eller forkrøblende ond trold i rygsækken. Jeg har mine udfordringer og har fået serveret nogle livsomstændigheder, der gør, at jeg har mere end almindelig grund til at bekymre mig om mit barns liv. Det kan godt være sorgfuldt og sørgeligt at bære den bekymring rundt. Men det er ikke en sorg som sådan, for min datter er det vildeste spotlight, jeg kunne have fået på mig selv og mit liv.
3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

At man ikke skal spejle den eller måle den i alt det, de andre gør. Den kan kun gælde for dig selv, du har ret til at forfølge den, og kun du ved, hvornår den falder rigtigt på plads for dig.
4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?

Min ydmyge ambition for mig selv er at gå efter et arbejdsliv, der ikke kanter sig stresset forbi privatlivet i døråbningen, men på en eller anden måde er harmonisk. Og stadig sparker røv. I øvrigt vil jeg skrive en bog, det er virkelig noget, jeg kan mærke, der skal gøres! På et tidspunkt.
5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?

Jamen åh. Alt muligt. Jeg var til bryllup for nylig og fældede en tåre over gommens tale. Brudens ansigtsudtryk havde jeg bare lyst til at fryse fast og gå og hapse lidt af resten af mit liv. Hun var SÅ glad. Men ellers er det byen, fotografier, film, nørder, tossede tilfældigheder. Ansigter og detaljer. Platte ordspil. Mad! Og blogs. Alt muligt. Skal jeg nævne én konkret person, må det pt. være forfatter/blogger mm. Andrea Hejlskov, et menneske, som jeg mødte, da jeg var ganske ung, men som nu igen er i mit liv og inspirerer mig til at være stærk og selvbevidst og skæv i vinklerne.

4 Comments
Previous Post
Next Post