Vindere af Carl, regn, ællinger og hvordan gør modebloggerne egentligt?

Glædelig fredag.

Her en dugfrisk rapport fra det regnfulde Østerbro, hvor solen faktisk skinnede en smule i forgårs og årets første ællinger var ude at padle. Husk – du så dem her først!

Bortset fra disse små yndigheder, så husker du måske en anden regnvejrsdag, hvor jeg opfordrede til intensiv shopping. Jeg har fulgt mit eget gode råd, og boet i den her i en uge nu. Den er fra Jackpot (klik og se et bedre billede, end jeg kan præstere), og jeg er vild med at broderi anglaise kan sidde så pænt og faktisk være voksent, og ikke bare tøset.

Men hvordan gør modebloggerne egentligt? HVEM tager de der superlækre fotos… Nå, må gøre noget for det, men her kan du i hvert fald næsten se, hvor pæn den er:

Men alt dette mangler jo noget. Nemlig Carl.

Vinderne er:

Judith – nummer 1

Og

Christina J – nummer 101.

(jaja, mandelogik).

Nå, men send mig en mail til julia@lahme.dk med jeres postadresse så forlader Carl mit skrivebord.

Glædelig fredag og god weekend derude.

 

 

2 Comments
Previous Post
Next Post