Et hurra med en skål vemod on the side

Sofus er 7,5 måned nu og togturene mellem Sjælland og Jylland, mødedeltagelse og hotelovernatninger fungerer ikke med ham mere. Nu vil han nemlig alt for gerne være med – han ser det som sin pligt at savle en syndflod mens han charmer hele selskabet; men spøg til side: Han er blevet for stor til sigøjnerlivet nu. Derfor har jeg brugt nogen tid på ammenedtrapning. Og i går ammede jeg Sofus for sidste gang.

Det er meget mærkeligt, at den tid alligevel er gået. Meget mærkeligt at min lille baby ikke er helt så meget baby mere, og slet ikke til at forstå at jeg nu er sådan en, der kan være væk. Alene. Et lille hurra med en skålfuld vemod on the side er på sin plads.

4 kommentarer

  1. åh ja husker sidste amning. 5.november tidlig morgen… Tænk at det betyder så meget men det er jo virkelig et at de markante tegn på at baby-tid er ved at slutte.

  2. Husker ikke dato og tidspunkt, men det var i starten af januar. Vemod, ja, tak, og kun udholdeligt pga af medfølgende frihed/fleksibilitet.
    P.S. Bedårende billede!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *