Onsdagstemmer: #2 Anne fra Undreland

Her på bloggen har jeg inviteret nogle kloge, interessante og inspirerende damer til at svare på fem STORE spørgsmål. I denne uge er det Anne fra Undreland, som har svaret på spørgsmålene. Anne blev for nyligt interviewet om sin blog til magasinet Liv og så vidt jeg husker sagde hun der at hendes datter Lulle er bloggens stjerne. Men det er altså OGSÅ Anne, skulle jeg hilse at sige. Besøg Anne her. 

1. Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor?

 

At tilbringe mest mulig af min tid, alene eller sammen med andre så opslugt af det jeg er midt i, at jeg glemmer mig selv, glemmer tiden, glemmer at bekymre mig om i går og i morgen og i stedet bare… er. Flow. Det er det essentielle, mere end hvad jeg foretager mig. Jeg kan finde det i mit værksted, i mødet med andre, i kunst, i naturen eller i byen – men lige så tit en almindelig onsdag aften midt i madlavningen. Hvorfor? Fordi det står meget klart for mig, at det mest meningsfulde man kan stille op med sit liv er at leve det godt og grundigt.

 

2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor?

 

Jeg har ikke noget bestemt, som jeg kan kalde min største sorg, synes jeg. Jeg kan komme i tanker om mange ting, der kan gøre mig sorgfuld til tider, men det handler mere om verdens tilstand end om mit eget liv. Jeg har oplevet sorg, men er så heldig, at jeg ikke har en stor sorg, som jeg bærer med mig.

 

3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

 

At den er verdensmester i forklædning og meget ofte ser helt anderledes ud, end vi går og forestiller os.

 

4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor?

 

Jeg har meget konkrete ambitioner for de næste ti år, men vil tillade mig at holde kortene tæt til kroppen lidt endnu, fordi jeg nærer en sprød og helt nyudklækket plan. Men overordnet set handler det om, at jeg vil kunne leve af noget af det, som jeg holder allermest af at beskæftige mig med, men som jeg hidtil ikke har turdet tro nok på. Det tør jeg nu. Derudover vil jeg lære at støbe i bronze, og jeg vil på en længere rejse sammen med min mand og mine børn. Hvorfor? Af samme grund som i spørgsmål 1!

 

5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad?

 

For tiden synes jeg nærmest at alt inspirerer mig på den ene eller den anden måde – noget med foråret og lyset og sådan. Pinterest. Mit blog-hood. StreetArt. Folk der bygger EarthShips af gamle bildæk og alle mulige andre visionære hippier. Kunstnere, der blander genrer og mennesker, der krydser grænser. Inspirerer mig til selv at holde mig åben og i bevægelse, selvom jeg har nået den alder, hvor man måske lettere lader sig fange ind af konventioner forklædt som realitetssans.

 

 

3 Comments
Previous Post
Next Post