Vil du med til fest på Slottet?

Lækker overskrift, ikke?

Jeg kender nemlig én, der har et slot. Dvs – hun passer på det, hun er nemlig museumsinspektør for det fineste lille slot på Sjælland. Og vi (du og jeg og alle andre) er inviteret med til lysfest den 4. maj.

Og nårh ja. Det spøger vist nok.

Læs mere her:

Årets mest stemningsfulde aften på Selsø er nær. Fredag den 4. maj kl. 20.30-22.00 indbydes til fest som i år 1800. Slottet er oplyst med levende lys, og i kælderens køkken buldrer ilden i det åbne ildsted.

Slottet vil være befolket med personer fra år 1800: I spisesalonen fortæller husfruen om herskabets menu, den unge pige fortæller om tidens salonkultur i empiresalonen, og i små grupper bliver gæsterne taget på tur til førstesalen, hvor de hører om husets spøgelser og ser herskabets soveværelse.

I salen spiller pianisten Charlotte Møller musik fra omkring år 1800, og gæsterne kan nyde musikken i salen med et glas mousserende vin i hånden eller gå rundt i huset og nyde, hvordan tonerne lyder igennem slottets tykke mure, mens aftensolen spejler sig i fjorden.

I kælderkøkkenet kan der som altid købes vin, øl, æblemost eller kaffe, og arrangementet slutter kl. 22, når mørket har sænket sig, og kun de levende lys er tilbage.

Billetsalget åbner kl. 20 og lukker kl. 21.40.

 Praktisk information:

Dato: Fredag den 4. maj

Klokken: 20.30-22.00

Entre: voksne 75 kr. / børn 35 kr. Dankort modtages desværre ikke.

Adresse: Selsøvej 30A, 4050 Skibby

Parkering: ved Selsø Kirke

Yderligere oplysninger: Museumsleder Louise Sebro, selsoe.slot@selsoe.dk, mobil 50564980

1 Comment
Previous Post
Next Post