Onsdagsstemmer #1

I dag og de kommende onsdage, har jeg kigget rundt i blogland og bedt nogle af de bloggere, jeg selv holder af at følge om at svare på fem STORE spørgsmål. Spørgsmålene er ens hver uge, men jeg kan allerede nu afsløre at svarene er vidt forskellige. I denne uge er det Camilla Kjems, chefredaktrice på Femina og blogger her.

1.Hvad er det vigtigste for dig i dit liv – hvis du ser bort fra familie, børn og kærester? Altså – det allervigtigste for DIG. Og hvorfor? 

Det er at have tid ALENE! Tid til at fylde mine sanser op. Det kan være læse god litteratur, vinterbade, svømme lange morgenture om sommeren (jeg er VILD med at bade i havet!) og også gerne rejse alene en gang i mellem. Skal snart tre dage til Tyrkiet kun me, myself and I – og jeg glæder mig helt ubegribeligt meget.
2. Hvad er den største sorg i dit liv og hvorfor? 

Jeg er så velsignet ikke at have en stor sorg i mit liv. Jeg har oplevet sorg, men heldigvis kun af den slags, der er gået over med tiden. Jeg fik modermærkekræft, da jeg var 17. Det var et traume. Og det var en stor sorg, da vi pludselig ikke kunne få barn nr. to. Men det lykkedes med kunstig befrugtning. Så når jeg nu snart fylder 38 med livet i behold og med tre raske børn, kan jeg kun være glad og taknemmelig.

3. Hvad er det vigtigste at vide om lykken?

At den kun findes i glimt! Og at den som oftest først indfinder sig, når man slutter med at jagte den. Lykken kan hverken købes, jages ellers scores på en hvid hest – den skal du selv gøre dig fortjent til ved at sanse nuet. Og være taknemmelig.
4. Hvilke konkrete ambitioner har du for de næste ti år og hvorfor? 

Jeg er ikke af en af de der powerkvinder med en benhård karriereplan og vilde mål om at krydse Atlanten uden årer. I virkeligheden er jeg enormt glad ved bare at være … Og ikke mindst ved at have et job, hvor jeg kan være kreativ og skabende. Hvis det kunne fortsætte sådan, behøver jeg egentlig ikke mere.
5. Hvem eller hvad inspirerer dig? Og til hvad? 

Min mand inspirerer mig – til f.eks. at køre motorcykel (hvilket jeg ALDRIG ville have fundet på ellers). Min tidligere chef Pernille Aalund inspirerer mig – til altid at jagte innovationen og dele ud af sig selv. Og FEMINAs mode- og skønhedsredaktør inspirerer mig – til at være den sejeste mor og den mest handlekraftige kvinde.

 

4 kommentarer

  1. Fine ord om lykken. Taknemlighed er en stærk kraft, der alt for ofte bliver glemt i alt jageriet.

    Glæder mig til at se de næste indlæg.

  2. Gode svar på gode spørgsmål… ville gerne høre mere om den der mode- og skønhedsredaktør, der er handlingens kvinde og sej mor.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *