Hold kæft, Kælling… Eller hvad?

I England har der længe raset en debat fordi premiereministeren har bedt en folkevalgt kvinde om at tie stille og “listen to the doctor”. Jeg brugte citatet i et indlæg, jeg skrev til Politiken for nyligt – et indlæg, som blandt andet handlede om at vi ikke mere kæmper for feminisme og ligestilling, men mest bare for os selv. Måske fordi der ikke flere fælles fjender er.

Men Damer, vi er ikke færdige med kampen, for på Dells konfenrence for nyligt blev Mads Blærerøv Christensen åbenbart hyret til at være “sjov”. Alt det sjove havde så bare en sexistisk undertone og handlede om at få kællingerne til at klappe keje.

Elektronista Christiane Vejlø Tweetede live fra eventen, og hvis du har fem minutter, synes jeg du lige skal læse med her hos Dorthe Toft, som leverer en spot on analyse af hele misæren. 

For, hvad er det lige der sker?

Hvorfor synes vi at det er helt ok at være små-sexistisk og chauvinistisk? Men hey – måske er Dell den fælles fjende vi har brug for for at gøre feminisme hot i lille Danmark igen. I England trives den nemlig…

UPDATE – Læs Christianes originale indlæg her.

10 Comments
Previous Post
Next Post