Først omkring Aalborg – og så to vindere

Her sidder skønne Rakel og blogger. Lige midt på Ordkraft i Aalborg og hold nu op, hvor var det dejligt at møde hende i virkeligheden! Læg lige mærke til plakaten ved siden af Rakel.

Her er Rakels medbragte kurv. ALDRIG har jeg set så pænt rod før! Aldrig!

Og se så lige hvor fint den passer til plakaten… Suk. Hun er god til det. (og nej – kurven var ikke planlagt efter plakaten. Heller ikke omvendt. Jeg har spurgt…)

Mit gensyn med Stinestregen var SKØNT, og endelig fik jeg lov at hilse på den kulinariske Newyorker.

Topdejlig dag. Jeg talte to gange på festivallen – anden gang med Maise Njor (yep – er meget stolt over at være i så fint selskab.)

Og nej. Træerne vokser ikke ind i himmelen og man når ikke at blive helt opslugt af egen fantastiskhed, for heller ikke på ordkraft vidste de sådan helt præcist hvad jeg hedder…

TOPprops forresten til Marianne Agger – magen til velforberedt og dygtig dame skal man lede længe efter…

Nå, men til krukkerne – for vinderne af Krukkerne er:

LEA

Og RANDI nummer 173

Send mig en mail på julia@lahme.dk.

 

 

 

4 kommentarer

  1. Julia – tusinde i lige måde..! Du var så sød og nem, den slags sætter jeg rigtigt meget pris på! 🙂
    Og sikke en sød Sofus.. Jeg synes, han var dygtig til at være med! Og du sagde helt sikkert noget klogt og godt, desværre kunne jeg bare ikke rigtigt høre det, da jeg sad bag scenen… ØV.. En anden gang!..
    mange KHér herfra..

  2. Hej Julia.

    Tusind tak for din ros! Jeg er glad for, at du også var meget tilfreds med aftenen ;-). Det var skønt at møde dig, Maise og søde, lille Sofus. Jeg har fået mange vildt positive tilbagemeldinger på vores samtale, så du sagde helt sikkert en masse kloge ting! Og undskyld, du kom til at hedde “Julie” på Ordkraft :-S. Mange hilsner fra Marianne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *