Elias´vens fars kollega – og mig – i Aalborg

Nå, men kender du det der med at du har et idol?

Sådan et har jeg.

Eller jeg har flere, men det ene af dem er Elias Vens Fars Kollega AKA Maise Njor. Kvinden der stod bag genoplivningen af memoir-genren i Danmark. Jeg har aldrig haft kontakt med hende – eller det vil sige, jeg har prøvet. Sendte engang en mail, som hun vist nok ikke svarede på; eller også troede jeg jeg sendte den… Nå, men det fortaber sig i tågerne, og faktum er at jeg nu skal møde hende.

Maise.

Det er jeg da bare totalt rolig ved, og slet ikke nervøs omkring.

Nej nej.

Sammen med Maise skal jeg nemlig interviewes ved ORDKRAFT i Aalborg på torsdag.

Jeg håber du kommer. At nogen kommer. Og at Maise ikke ser direkte på mig.

KLIK HER OG LÆS MERE

 

5 kommentarer

  1. Ja, hun er skøn hende Maise. Er blevet endnu større fan efter at have set “Sex, kaos og bekendelser” på DR. Det er vanvittig modigt at være så ærlig på åben skærm.

  2. AARGH, jeg er så bitter over, at jeg først kan deltage fredag… eller at I ikke deltager fredag – hvordan man nu vil vende det.
    Men pøj pøj 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *