Brand dig selv – 2

Nej, vi stopper ikke!

Og billedet her er bestemt ikke slidt endnu…

For Christina og jeg holder nemlig Seminaret Brand Dig Selv, som handler om udtryk, branding, stil og alt det sjove der imellem, den 17. april i København. Klik her og læs mere.

2 kommentarer

 1. Kære Julia

  Jeg har haft min billet siden første gang, hvor det jo desværre blev aflyst, og jeg glæder mig og kan næsten ikke vente, bliver utrolig spændende.

  Ser frem til en skøn aften :0)

  Kh. Sandra

 2. Jammen I ser da også skønne ud, hver for sig og sammen.

  Personligt bliver jeg helt krøllet indeni af bare generthed alene ved tanken. Jeg kan finde ud af at brande alt muligt andet, men mig selv vil jeg helst holde i baggrunden. Jeg kan huske at Fulbright i sin tid gav os kurser i den slags og jeg gik fuldstændigt i baglås. Jeg vil ikke brandes, jeg vil bare være mig og det meste af mit liv har jeg nok egentlig været mere synlig end jeg brød mig om at være. Det er væk nu og det er fint med mig.

  Hvordan går det med sygdom og overskud i familien? Jeg har ikke kunnet lade være med at tænke på jer de sidste dage, nok fordi jeg selv kan huske hvor hårdt det var.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *