Barnets 14. sygedag

Sofus er syg, og har været det i cirka hundrede år. I hvert fald i to uger.

Han har fået en rs-virus, som gør at han har svært ved at få vejret og en temmelig voldsom mavevirus, som gør at alt løber lige igennem ham. Den sidste uge har vi været hos egen læge, to gange hos vagtlægen, omkring Rigets børneafdeling og brugt en nat på Hvidovre Sygehus børneafdeling ligeså. Sofus har grædt og skidt og grædt noget mere, og han er simpelthen så stakkels. Han har haft feber on-off i hele perioden og hvis jeg siger at resten er familien er ved at være grundtrætte er det en underdrivelse. Jeg kunne faktisk ikke helt kende mig selv, da jeg så mig i spejlet i morges.

Elias er en fantastisk overbærende storebror, som nusser, kysser og aer sin lillebror; han rasler med ting, når Sofus er til underholdning og den fireårige er overbærende overfor sine trætte forældre. Alligevel er han i underskud; som han sagde forleden: Mor, er det ikke mærkeligt at jeg savner dig selvom vi er sammen hele tiden?

Ind i mellem tror jeg det er ved at vende, men så slår feberen til igen og vi er tilbage ved det triste udgangspunkt. Dette har været den hårdeste “ferie” i titusind år, og jeg glæder mig ubeskriveligt til børnehaven åbner, til hverdagen indtræffer og til den weekend, der dog snart MÅ komme, hvor ingen er syge, så vi faktisk kan hygge os lidt sammen.

11 Comments
Previous Post
Next Post