Drager, hjælp, byttedyr og overskud

Stille og roligt har Sofus fået det bedre. Han er ikke rask endnu, men nu ligger han ikke kun og græder. Han har tabt sig den sidste uge, og jeg synes han er blevet så lille bitte. I weekenden kaldte vi hjælp ind (tiggede…) – noget af den var planlagt på forhånd, da jeg skulle have været på venindetur fra lørdag til søndag (Den første nat væk fra familien siden Sofus), men hvis vi ikke havde fået besøg med ekstra overskud ved jeg ikke hvad vi havde gjort. Det er svært at få lille babys behov for nogenlunde ro til at stemme overens med Elias behov for smæk på dagen. Søndag formiddag byggede vi dog drager. Helt stille og roligt, og hold nu op hvor er det fedt at lave den slags sammen.(Bemærk forresten neglelakken. Som naturligvis ikke er neglelak, men “blod fra tyranosaurens overfald på byttedyr”…)

2 Comments
Previous Post
Next Post