Reception…

I dag genåbnede Companys deres store butik i begyndelsen af Strøget. Vi har været så heldige at være med til at skrive nogle forskellige ting til shoppen og til dens åbning, og det har været så fedt. I den anledning sneg jeg mig med til receptionen – naturligvis sammen med Sofus.

Her lidt fotos fra den toplækre butik (masser af fantastiske brands og lækre detaljer. Blandt andet en terrasse, hvor forårssolen kan nydes…)

Lækre jakker og kjoler, og se de fine tegninger. Lavet af en skøn italiensk kunstner.

 

Yep - nogle er bedre til at fotografere end andre...

Den smukkeste buffet!

4 kommentarer

  1. Superflotte billeder – jeg tænker meget på, hvad de runde farverige kugler på den meget flotte kageopsats mon består af 🙂 De ser uimodståelig goe ud – og næsten for flotte til at de kan spises!

  2. jeg tænkte på nøjagtigt det samme, hvad er det for nogle kugler? For det er vel ikke fordi de har tømt en tyggegummiautomat???

  3. Waw nogle super billeder, Julia og hold da op en flot buffet og ja…..vi vil gerne vide, hvad de smukke kugler består af? :-)Påskeæg eller bare pynt?

  4. Hej Damer – det var sådan nogle lækre lækre kage-agtige kugler med forskelligt inden i. Jeg fik en pink med karamel… Lovely.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *