Kampen mod kulhydraterne?

Det er noget med, at hvis jeg skal af med de der sidste Sofus-kg (bemærk: HVIS), så skal man undgå kulhydrater. Man skal sikkert også undgå alt muligt andet, men jeg overvejer at skære bare lidt ned på kulhydraterne. Men hvad gør man, når fine fine sager som dem her, synger sange som kun jeg kan høre? Sange om hvidt brød, sukker, smør og kanel? Er det virkeligt meningen at jeg skal sige nej? Er det?

Jeg tvivler ærligt talt.

12 kommentarer

 1. GIV EFTER! Hvem gider at leve et liv uden lækkert brød med smør, kanelsnegle eller den yderst syndige chokoladekage, som min kollega havde med på arbejde idag – som efter hendes udsagn bestod af ½ kg smør, 1 kg. sukker, ufattelige mængder chokolade og ikke ret meget hvedemel – og så må den vel næsten være sund!!!!!!!

 2. Jeg gider i hvert fald ikke melde pas til sådan en lækkerhed! Så hellere dyrke lidt mere motion.

 3. Den er svær. I over en uge nu har jeg pænt sagt nej tak og gået uden om og spist godt på den fornuftige måde. Resultatet blev at jeg havde så meget energi, at jeghar løbet både søndag og tirsdag. Ligner mig slet ikke, men det føles godt 🙂

 4. Nej det skal du ikke benægte dig selv, så godt som det ser ud. Men du kan nøjes med et lille stykke måske? Så er der også til i morgen.

 5. SPIS .. bare SPIS .. og spring så ud som NUDIST .. så for et stykke tid siden en engelsk udsendelse om kvinders forhold til deres kroppe og her var den aller gladeste en kvindelig NUDIST – altså dvs. hun blev først glad for sin krop da hun blev NUDIST og som bonus tabte hun sig pludselig (ups! kiloerne forsvandt med tøjet 🙂 ) – så find nummeret til din lokale nudistforening alt i mens du spiser din kanelsnegl (uhh, multitasking?) .. ajj, ikke mig, så jeg ville klart nøjes med kanelsneglen 🙂
  PS. Din e-bog om PR og blogging er bare så fuld af gode råd og fif..tak 🙂

 6. Jeg har allerede 2 kanelsnurrer på samvittigheden denne uge… De smager præcis så godt, at det ikke kan karakteriseres som synd men udelukkende selvforkælelse! Enjoy 🙂 (og forsinket tillykke med fødselsdagen!!)

 7. Hemmeligheden ved sådanne kreationer, som den du har fat i der, er at de ser vidunderlige ud og smager skønt – de første tre bidder. Derfra er det ren automatpilot og egentlig en ret flad oplevelse. Kanelbrød folder sig sjældent ud smagsmæssigt og det eneste der varrierer fra bid til bid er tørhedsgraden. Hvad med næste gang at nyde synet. Virkelig smage på de bedste bidder (vi har alle vores yndelingsdele) og droppe pligtspiseriet og spis-op mentaliteten. Din samvittighed, krop og humør vil takke dig.

  Mvh Snackdronningen/ http://Grydeklar.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *