Om børnetøj…

Jeg har veninder som er supergode til at få deres unger i lækkert, pænt tøj.

Det er jeg ikke.

I ret lang tid, nægtede Elias (heldigvis) at have andet på end de fine stribede trøjer fra Funch, men det er en saga blot.

I det hele taget ville jeg ønske at Elias og Sofus stilikon var Erik Brandt (alternativt Prins Henrik), men nu er Elias stor nok til at sige fra – og til. Derfor ligner han en reklame for Lego, Spiderman og Transformers. Det er nemlig printsne det handler om for Elias. Nu har jeg fået en gave fra firmaet We Are Small, som har sendt en superlækker tee med lange ærmer til Elias. Den har print!!! Og jeg håber at jeg kan lokke ham i den. Opdatering følger. Klik her og besøg firmaets site.

 

2 kommentarer

  1. Kender det!! Vores datter som nu er 1½ år…hun er slet ikke en girly girl, som kan dresses i Norlie og den slags. Niks. En Hollys body kan få lov, men ellers kaster hun tøjet hen ad gulvet med en sur mine og forlanger at få nogle farver på (farvel pasteller…) og jeans på!

  2. Kender det. Har en datter på 5, som KUN gå vil gå i nederdele/kjoler – og helst i Hello Kitty-stilen, som jeg synes er ganske horribelt. Men det mest forvaskede, lyserøde rædsel er totalt yndlingstøjet. Så jeg har opgivet at købe tøj til hende, uden at hun er med.

    Håber, at hun skifter stil på et tidspunkt!!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *