Status og foredrag i Herning

Glædelig mandag og velkommen tilbage til virkeligheden, kaffekoppen og til foråret. Det har været nogle tossede dage, og Sofus har brugt natten på at råbe, så jeg er både rusten og rimelig brugt i dag, og tænker hele tiden at der burde være en pille man kunne tage for at få det bedre, uden straks at være på vej mod den nedtur Elvis valgte.

På Torsdag holder jeg foredrag i Herning. Det er det måske sidste om Hvor Lagde Jeg Babyen. Det plejer at være SÅ sjovt, og grunden til at det er det måske sidste er at jeg faktisk holder en lang pause med netop det foredrag. Klik her, hvis du vil med.

Det bliver en god uge, det gør det altså.

3 kommentarer

 1. Øv gad godt være med i Herning på torsdag. Det er bare ikke realistisk for mig at tage derned.
  Håber at du holder foredraget i Aalborg en gang.

  Min nyfødte søn har heller ikke været så samarbejdsvillig i de sidste nætter, så jeg er ogå godt rusten. Så føler med dig.

 2. TAK for reminderen! Om at jeg lige har nogle børn der skal afsættes samtidig med at der lige kan blive knaldet noget “mig-tid” ind i denne uges kalender aka ugen fra helvede…
  Kh Dorthe

 3. Aj, gad godt det foredrag! Kom til at læse bogen INDEN børn og graviditet er kommet på tale. Kunne godt trænge til en bekræftelse af, at der er lys for enden af tunnellen, at det nok skal gå altsammen og at man bare skal springe ud i projekt barn.
  Der er bare lidt langt til Herning, når man bor i Belgien…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *