På vej mod Odense

Jeg skal holde foredrag i Odense i morgen aften. (klik her og læs mere), og i morgen har jeg nogle møder i Jylland, så jeg er med andre ord på rail-trip med DSB. På hotellet her til aften mødte jeg den her. Verdens måske største fladfisk. Med en dildkvist på størrelse med en palme. Havde jeg mødt fisken i levende live var jeg løbet skrigende væk, eller slået den ned med palmen.

4 kommentarer

  1. Tusind tak for et fantastisk foredrag. Elsker at få bekræftet at mit liv er helt normalt…

  2. Jeg takker også for en rigtig god og sjov aften i selskab med dig og en masse andre kvinder i O’ense!!!

  3. Hvornår holder du sådan et “Odense” foredrag igen – og gerne på Sjælland ? Jeg skulle have været til dit tilsvarende foredrag i Slagelse, som desværre blev aflyst !

  4. Åh Julia, din skønne kvinde. Det er desværre nogen tid siden jeg har besøgt din blog….dumt! For jeghavde helt glemt hvor mange smil du har bragt på mine læber,

    Din beskrivelse af hotellets fladest fik mit til at bryde i hysterisk latter”…så jeg måtte læse højt for resten af familien i stuen, …vi griner stadig,

    Håber du har det godt
    Knus Gitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *