Brand dig selv…

Jeg er fan af hende her.

Christina Wedel.

Jeg har været så heldig at arbejde sammen med hende nu og da hen over de sidste 10 år, og Christina er en af den slags, der ikke bare imponerer, men også får en til at falde om af grin. For nogen tid siden holdt vi på opfordring et miniseminar sammen om Branding, udtryk og om alt det andre ser hos os inden vi overhovedet træder ind ad døren. Og det gør vi simpelthen igen nu; træder ind af døren og holder et miniseminar. Det foregår i København den 13. marts. Denne gang må jeg indrømme at vi inviterer uden opfordring – men bare fordi det simpelthen var sådan en god aften.

Du kan klikke her og læse meget mere, eller læse videre under dette fine billede, som Line har taget af os i dagens anledning.

3 Comments
Previous Post
Next Post