Det kræver en landsby…

Glædelig fredag derude!

Der har været lidt radiostilhed her – det har været en af de helt vilde uger, og den fortsætter weekenden over, hvor jeg nemlig er alene med ungerne. Gøglerlivet indbefatter nemlig weekendarbejde, og hvis det ikke er os begge er det ganske ofte den ene. Jeg skal holde et foredrag om branding i morgen formiddag (et lukket arrangement), og Johan skal noget der smager lidt mere af fest senere på dagen. Men det er sådan set ikke det vigtigste – det vigtigste er, at jeg har ungerne for mig selv. Altså, alene. Igen. To styk med hver deres behov, som man lige skal jonglere på en måde, hvor de begge får det de har brug for og lidt til. For Elias handler det om togbaner, Starwars og en legeplads i solen, og for Sofus handler det om at se på sin storebror, at kunne amme i ro og spise grød i en nogenlunde acceptabel position. Koordineringsarbejdet omkring to børn overstiger allerede min vildeste fantasi, og når nogen fortæller mig at 3 er det nye to, ved jeg simpelthen ikke hvor jeg skal kigge hen.

11 Comments
Previous Post
Next Post