Tyveri: Det vilde, vilde Østerbro

Vi havde en barnevogn.

Nu er den blevet stjålet. Fra vores opgang. Som normalt er aflåst, men nogen har neglet vognen mellem klokken 16 i lørdags og klokken 14 søndag.

Det er fandme ikke i orden. Hvem stjæler en barnevogn? Helt ærligt.  Jeg er simpelthen så røvforarget over at nogen negler en barnevogn – man stjæler da ikke børns ting?!

Hvad FÅK gør jeg en mandag morgen uden en barnevogn og de møder jeg (og Sofus) skal til. ARGH.

Bonusinfo: I det vilde vesten blev man straffet med hængning for at stjæle en hest, fordi den bestjålede så ikke kunne komme rundt. I 2100 Spelt mister man vel retten til at spise økologisk for den slags forbrydelser.

Barnevognsranere be ware: Jeg laver en lasso af ublegede stofbleer og kommer efter jer – så er det sagt.

22 kommentarer

 1. Jeg har prøvet der samme for flere år siden. Vognen blev sat til salg ugen efter på “Den blå avis”, jeg ringede til politiet og fik den tilbage. Hold øje de steder! Der er vel ikke nogen der vil ligge deres barn i en “varm” vogn… Eller er der?

 2. Ej, sikke noget lort. Det er sgu da noget af en idiot der stjæler en barnevogn…. Håber den finder sin vej tilbage og at du fanger tyven med din lasso

 3. IDIOT. Hvem stjæler fra børn????? Prøvede engang, at jeg fik min pung stjålet fra min taske i Netto, mens jeg lige lagde bleer ned under barnevognen, hvor Johanne skreg og skreg – og var 2 måneder gammel, og jeg havde sved-pletter på tøjet og brystbetændelse og kronisk angst for, om det nu var godt nok. I pungen var 500 kr til leje af lokale til Johannes navnefest (og jeg var arbejdsløs,og vi havde ingen penge) – det føltes bare SÅ forkert, at nogen ville stjæle fra sådan en desperat førstegangsmor, der åbenlyst var helt ude i tovene. Men det var tyven åbenbart ligeglad med.

  Tænk sig at stjæle en barnevogn. De skulle rulles i tjære og fjer.

 4. ej hvor er det øv … og fandme frækt … jeg har også prøvet det hele 2 gange første gang da mine tvillinger var ½ år så var der en der tog deres ret så dyre anhænger den stod i en aflåst kælder øv og nogle år efter i samme kælder blev min datters helt nye barnevogn taget … øv .. hvad sker der tænk at stjæle fra børn …

 5. Øv! Det understreger blot årsagen til, at jeg (til manges forundring) skaffede en stor fed kædelås til vores barnevogn. Absurd at det skal til, men tydeligvis en nødvendighed. Svineri, er hvad det er!

 6. Øv, hvor er det tarveligt!
  Da vi lige havde fået vores første barn for 3 år siden, var der fest i gården (naboen). Da festen sluttede, skulle gæsterne igennem vores kælder, hvor vores barnevogn holdte og der var der så lige 3 unge fyre, som mente, at det var skide sjovt at tage vores barnevogn, sætte sig op i den og så drøne afsted ned ad gaden i den!
  Jeg råbte MEGET højt og min kæreste, som var i bad, kom løbende ud og tog det første og bedste tøj han kunne finde og så løb vi ellers ned og skældte meget højt ud – syntes den dag i dag, at de idioter stadig fortjente en røvfuld – som jeg desværre ikke gav dem!
  Håber i på magisk vis finder den – eller finder en hurtig og god løsning!

 7. Kan du vise vognen (FOTO) så kan vi fællesskab sørge for tyven får hoved på bloggen

 8. Faktisk endnu mere forarget over, at nogen kan finde på at købe stjålne ting og sager.

 9. Det er da lige en gang for lavt! Håber snart du er igen udstyret med barnevogn og passende tilbehør (alarm? webcam? advarselsskilte?)… burde ikke være nødvendigt, men hvad gør man når en lås ikke engang er nok!?

 10. Hvor LAVT! Hvor uanstændig LAVT! Jeg bliver simpelthen så harm, når jeg hører sådan noget. Kan folk ikke holde snitterne for sig selv???

  Som en anden skriver, så hold øje med Gul & Gratis og Den Blå Avis – og post et billede af barnevognen her, så holder vi alle øje med barnevognen (og dem der har en mage til, ved så hvorfor de bliver stoppet hele tiden!).

  Vi har en barnevogn, du godt må låne. Den er stor, rummelig og grim så ingen vil stjæle den. Den er nok bedst egnet på landet, for det er en full size barnevogn, ikke sådan en smart city barnevogn. Men du må godt låne den, hvis det er?

  Gitte K

 11. Folk er idioter, tænk at nogen gør det!
  Har også en barnevogn stående her på Amager, en brugt Scandia som vi pt. ikke bruger, hvis du er helt desperado.

 12. Det er så latterligt!!

  Fik stjålet en klapvogn engang og da jeg talte med forsikringsselskabet sagde de at det efterhånden overgik cykeltyverier. Barnevogne og klapvogne har ingen stelnumre så det er nemt at komme af med igen??!!

  Men kæft hvor har du ret. Man stjæler bare ikke børns ting. SLUT!

 13. SÅ dårlig stil…………….men kære Julie…………desværre siger vores ekstra forargelse jo også lidt om vores egen lidt flossede moral UPS! Jeg har altid været ekstra forarget når nogen stjal en cykel med barnestol. Men pointen er vel for pokker, at man ikke skal stjæle noget som helst. Vi har sku da alle sammen sparet op/tjent til det vi nu end har købt. Nødvendigheder eller vild luxus, det gør jo ikke skuffelsen mindre eller større hos den forurettede. Folk skal holde snitterne fra andres ting. BASTA. Min søsters søn fik engang stjålet sin små fine sprit nye vinterstøvler i svømmehallen, der stod hans navn i. Hvem fanden går hjem til lille Ole og siger “Se hvad søde Far (kvinder stjæler næppe fra mændenes omklædning) har købt og Far har helt selv skrevet Bent i dem”. Jeg ved ikke hvordan man vinkler den slags i de små familier. Personligt havde jeg nok bare set min trængte økonomi i øjnene og forklaret mine børn lidt om økonomi og at lige nu køber vi altså de billigste støvler fra Tøj og Sko, som vi selv kan betale med vores egne penge. Sådan er der så meget. Jeg håber din vogn var godt forsikret, at du hurtigt får en ny OG at en anden familie har fået et voldsomt behov dækket og sover roligt om natten med det valg de traf, istedet for, at købe en vogn i den blå avis. Hmmm endnu værre, at det ikke bare var nogen som lige stod og manglede et eller andet de lige kunne smide i en sø bare fordi…………………

 14. Øv altså! Jeg melder mig i koret af dem der har prøvet noget lignende. Jeg har to gange fået stjåletden cykelanhænger vi var dybt afhængige af da begge unger var små. Også selvom der var stelnummer i og ungernes navne var indgraveret og malet med store røde bogstaver på. De kører formodentlig rundt i polen el.lign nu, hvor jeg håber nogen er glade for dem….
  Jeg håber I hurtigt finder en løsning og at tyvene sover rigtig dårligt om natten!

 15. Det er det jeg siger….2100 Ø er så sygt! En af mine venner oplevede det samme med først den originale og siden den nye, som skulle erstatte den første. I må have fat i en aggressiv kædelås! Eller kom til Amager – her er så fredeligt!

 16. Det er så strengt! Man tror det er løgn… øv… Der findes mennesker uden samvittighed. Ved det, fordi min datters kanin blev stjålet(!!!) fra buret for to uger siden. Så kom min søde otteårige og jeg ud til buret, som tyven så pænt havde lukket efter sig og ladet to af de i alt tre kaniner blive:o( Jeg er rystet…
  Har i øvrigt en gammel Silver Cross, som trænger til en kærlig hånd, som jeg gerne vil af med… Måske var det noget;o)

 17. Hej Piger
  lad os håbe at en hjemløs har fået den til at transportere sine ejendele:-)

  Knus og god weekend

 18. Den båd har jeg også stået i.
  Det var godt nok kun selve understellet der blev stjålet, barnevognskassen stod med sovende barn på 2. sal.
  – Og ja man bliver sgu rasende og frustreret. Specielt når barnet kun vil falde i søvn i trillende barnevogn.
  Hvem fanden gider at stjæle et understel? Tænker at nogen måske skulle have en ny sæbekassebil med nye lufthjul…
  Cykler med barnestole har vi også mistet et par stykker af.
  Så der er ikke fredeligere i 2300 S end på 2100 Ø 😉

  P.S. Det kan nok godt betale sig, at tjekke på DBA om vognen ender til salg dér…

 19. Det samme skete for os. Vores fine, lyserøde barnevogn, som stod inde på privaten, ved dagplejeren.
  haps, natten før vi skulle holde sommerferie.

  Her snakker vi 8660 Skanderborg. Altså ude på landet 🙂 her går det sørme ikke mere stille af sig…

  Det er røv, men vi måtte se langt efter at få den igen.

  Håber du har fået nyt transportmiddel til lille Sofus 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *